• KONTIKI TRAVEL & SERVICE
    Čanj
    Čanj
  • Čanj
  • Čanj

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje KONTIKI TRAVEL & SERVICE, Crna Gora, Čanj

Čanj Letovanje, Čanj

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Prvi dan
Putovanje sopstvenim prevozom do Čanja. Dolazak. Smeštaj u sobe posle 12h. Noćenje.

Drugi – Pretposlednji dan
Boravak u hotelu, na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje soba do 09h. Povratak iz Čanja sopstvenim prevozom. 

Smene

Napomene o ceni

Cene su po osobi po danu, izražene u evrima. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja. Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Kon Tiki Travel & Service d.o.o. Kon Tiki Travel & Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu INTESA banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

U cenu je uključeno

U cenu je aranžmana je uračunato: Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansion.

U cenu nije uključeno

U cenu aranžmana nije uračunato: Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1.790 RSD po rezervaciji,individualni troškovi.Boravišna taksa i osiguranje 1.50 EUR po osobi po danu, deca od 0 -12 godina 0.50 EUR ,deca od 12 – 18godina 1 EUR.(placa se na recepciji).Međunarodno putno osiguranje.

Cena od
18 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete