• MLADOST TURIST
    Hurgada
    Hurgada
  • Hurgada
  • Hurgada

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje MLADOST TURIST, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, Hurgada

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA: 1. dan: Beograd - Hurgada: Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja kod šaltera agencije Ponte. Prevoz čarter letom. Dolazak u Hurgadu. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje. 2.-10. dan: Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja. 11. dan: Hurgada - Beograd: Napuštanje soba do 12 h (u zavisnosti od vremena leta). Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Čarter let do Beograda.

Smene

od 07.06.2020 do 25.09.2020

Napomene o ceni

Cena je izražena u eur po osobi. Plaćanje je u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate.

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd - Hurgada - Beograd; Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila; U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h, u zavisnosti od vremena leta (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji su posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. Grupni transfer aerodrom - izabrani hotel - aerodrom, Aerodromske takse u visini od 51,40 EUR YQ taksa 10 eur (doplate za gorivo - podložno promeni do polaska na put). Usluge predstavnika, troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: Troškovi fakultativnih izleta, putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, sve što nije naznačeno pod “JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE” Sve navedene takse su podložne promeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja.

Cena od
495 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete