• ODEON WORLD TRAVEL
    Hurgada
    HURGADA JESEN 2021 - AC
  • HURGADA JESEN 2021 - AC
  • HURGADA JESEN 2021 - AC

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje ODEON WORLD TRAVEL, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, HURGADA JESEN 2021 - AC

15 dana
13 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

INFORMACIJA ZA ARANŽMANE NA LETOVIMA AIR CAIRO na

6 NOĆENJA/8 DANA, 9 NOĆENJA/11 DANA, 10 NOĆENJA/12 DANA, 13 NOĆENJA/15 DANA

 

6 i 13 noćenja/8 i 15 dana, polasci subotom

9 noćenja/11 dana, polasci nedeljom i utorkom

10 noćenja / 12 dana, polasci sredom i petkom

 

 

Program putovanja

1.dan Beograd - Hurgada

Okupljanje na aerodromu na šalteru prijavljivanja za let, dva i po sata pre leta. Direktan let Air Cairo SM 388 za Hurgadu u 06.30. Predviđeno sletanje u Hurgadu oko 10.00h. Transfer do hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 6/9/10/13.dan Hurgada

Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

7/10/11/14.dan Hurgada

Napuštanje soba po hotelskim pravilima, najkasnije do 12.00h. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge ishrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim časovima.

8/11/12/15.dan Hurgada - Beograd

Predviđeno poletanje aviona za Beograd SM 387 u 02.00h. Sletanje u Beograd predviđeno u letnje vreme 05.30h.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

- avionski prevoz na redovnoj liniji avio kompanije Air Cairo, Beograd - Hurgada - Beograd - aerodromske takse 76€ (Beograd 21,42€, Hurgada 28,60€, DCV taksa 0.98€ i YQ 25€), takse su podložne promeni. YQ taksa predstavlja taksu za doplatu za gorivo, propisuje je avio kompanija i podložna je promeni do realizacije putovanja. - deca do 2 godine plaćaju deo avionske karte u iznosu od 50€ (nemaju sedište u avionu i u transferu, niti krevet u hotelu) - transferi aerodrom - hotel - aerodrom - rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu - organizaciju putovanja i usluge predstavnika

U cenu nije uključeno

- zdravstveno putno osiguranje - putno zdravstveno osiguranje sa pokricem Covid, okvirna cena iznosi 1.5€ po osobi dnevno. Sve dodate informacije putnici mogu dobiti u turističkoj agenciji Odeon World Travel. - osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja. - fakultativne izlete - egipatsku vizu 25$ po pasošu. Putnici sa srpskim pasošima mogu platiti vizu po sletanju na aerodrom Hurgada, pre pasoške kontrole 25$ (po pasošu) ili je samostalno pribaviti u ambasadi Egipta u Beogradu, minimum dve nedelje pred putovanje (10$ po pasošu). Potrebna dokumentacija za izdavanje vize u Beogradu: pasoš koji je važeći najmanje 6 meseci duže od datuma povratka sa putovanja i ima dve slobodne stranice, dve fotografije kao za pasoš (na svetloj pozadini), vaučer i rezervacija avio karte (izdaje agencija na zahtev putnika).

Cena od
481 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Hurgada putovanje Hurgada
HURGADA JESEN 2021 - AC
Izdvojeno
Hurgada putovanje Hurgada
HURGADA JESEN 2021 - AS

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?