• ODEON WORLD TRAVEL
    Hurgada
    HURGADA LETOVANJE 2020
  • HURGADA LETOVANJE 2020
  • HURGADA LETOVANJE 2020

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje ODEON WORLD TRAVEL, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, HURGADA LETOVANJE 2020

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

NFORMACIJA ZA ARANŽMANE NA LETOVIMA AIR SERBIA na 10 NOĆENJA/11 DANA:

PROGRAM PUTOVANJA  -  11 DANA / 10 NOĆENJA:

1. dan - BEOGRAD - HURGADA - Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Hurgadu (oko 3 i po sata). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela. Noćenje.
2. do 10. dan HURGADA - Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka - fakultativni izleti.
11. dan HURGADA - BEOGRAD - Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd kompanijom AIR SERBIA. Sletanje u Beograd.

 

 

INFORMACIJA ZA ARANŽMANE NA LETOVIMA AIR CAIRO

 

PROGRAM PUTOVANJA 6 i 13 noćenja /8 i 15 dana/

1. dan                     Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta, u 06 30 kod šaltera Odeon World Travel. Direktan let AIR CAIRO SM 388 za Hurgadu u 05 30. Predviđenoo sletanje u Hurgadu u 10 00. Transfer do hotela. Noćenje.

2–6./13. dan       Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

7./14. dan            Napuštanje soba po hotelskim pravilima, najkasnije do 12 h. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge ishrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim časovima.

8./15. dan            Predviđeno poletanje aviona za Beograd SM 387 u 02 00. Sletanje u Beograd predviđeno u 04 30.

 

PROGRAM PUTOVANJA 9 noćenja /11 dana/

1. dan                    Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta, u 06 30 kod šaltera Odeon World Travel. Direktan let AIR CAIRO SM 388 za Hurgadu u 05 30. Predviđenoo sletanje u Hurgadu u 10 00. Transfer do hotela. Noćenje.

2-9. dan                Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

10. dan Napuštanje soba po hotelskim pravilima, najkasnije do 12 h. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge ishrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim časovima.

11. dan                 Predviđeno poletanje aviona za Beograd SM 387 u 02 00. Sletanje u Beograd je predviđeno u 04 30.

 

PROGRAM PUTOVANJA 10 noćenja /12 dana/

1.dan                     Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta, u 06 30 kod šaltera Odeon World Travel. Direktan let AIR CAIRO SM 388 za Hurgadu u 05 30. Predviđenoo sletanje u Hurgadu u 10 00. Transfer do hotela. Noćenje.

2-10. dan             Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11. dan                 Napuštanje soba po hotelskim pravilima, najkasnije do 12 h. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge ishrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim časovima.

12. dan                 Predviđeno poletanje aviona za Beograd SM 387 u 02 00. Sletanje u Beograd je predviđeno u 04 30.

 

VAŽNA NAPOMENA U VEZI SA REDOM LETENJA AVIO KOMPANIJE AIR CAIRO:

Vreme poletenja i sletenja navedeno u Programu putovanja je informativnog karaktera i zvanično je u trenutku objavljivanja programa i cenovnika. Vremena letova su podložna promeni i ne mogu biti predmet žalbe. O eventualnim izmenama ugovorene satnice od strane avio kompanije Air Cairo, putnici ce biti naknadno obavesteni.

 

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

NFORMACIJA ZA ARANŽMANE NA LETOVIMA AIR SERBIA na 10 NOĆENJA/11 DANA: - avionski prevoz direktim čarter letom AIR SERBIA Beograd - Hurgada – Beograd - aerodromske takse odrasli i deca 2-12.god. u iznosu od 51.4€ (Beograd 21.42€, Hurgada 29€, DCV taksa 0.98€) - YQ taksa 20€ - doplata za poskupljenje goriva, čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije - rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu na bazi 10 noćenja - transferi aerodrom - hotel - aerodrom INFORMACIJA ZA ARANŽMANE NA LETOVIMA AIR CAIRO U cenu aranžmana je uključeno: - avionski prevoz direktim letom AIR CAIRO Beograd – Hurgada – Beograd aerodromske takse odrasli i deca 2-12.god. u iznosu od 69€ (Beograd 20€, Hurgada 24€, YQ 25€). Sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje - deca do 2 godine plaćaju samo egipatsku taksu 50€ (nemaju sedište u avionu i u transferu, niti krevet u hotelu) - rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu - transferi aerodrom - hotel - aerodrom - organizaciju putovanja i usluge predstavnika

U cenu nije uključeno

- zdravstveno putno osiguranje - fakultativni izleti - egipatska viza* * Putnici sa srpskim pasošima mogu platiti vizu po sletanju na aerodrom Hurgada, pre pasoške kontrole (25$ po pasošu) ili je samostalno pribaviti egipatske vize ako lično odu u ambasadu Egipta u Beogradu, minimum dve nedelje pred putovanje. Potrebna dokumentacija za vizu: - pasoš koji je važeći najmanje 6 meseci duže od datuma povratka sa putovanja i ima barem dve slobodne stranice - dve fotografije kao za pasoš (na svetloj pozadini) - vaučer i print rezervacije avio karata (dobija se u agenciji na zahtev putnika), iznos od 12 USD po pasošu. INFORMACIJA ZA ARANŽMANE NA LETOVIMA AIR CAIRO - zdravstveno putno osiguranje - fakultativni izleti - egipatska viza* * Putnici sa srpskim pasošima mogu platiti vizu po sletanju na aerodrom Hurgada, pre pasoške kontrole (25$ po pasošu) ili je samostalno pribaviti egipatske vize ako lično odu u ambasadu Egipta u Beogradu, minimum dve nedelje pred putovanje. Potrebna dokumentacija za vizu: - pasoš koji je važeći najmanje 6 meseci duže od datuma povratka sa putovanja i ima barem dve slobodne stranice - dve fotografije kao za pasoš (na svetloj pozadini) - vaučer i print rezervacije avio karata (dobija se u agenciji na zahtev putnika), iznos od 12 USD po pasošu.

Cena od
327 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete