• BIG BLUE
    Atina
    Atinska rivijera, Anavisos i Glifada 2019
  • Atinska rivijera, Anavisos i Glifada 2019
  • Atinska rivijera, Anavisos i Glifada 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BIG BLUE, Grčka, Atina

Atina Letovanje, Atinska rivijera, Anavisos i Glifada 2019

10 dana
11 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Čarter prevoz

Program putovanja
1. DAN
Sastanak putnika na šalteru Big Blue na aerodromu Nikola Tesla u 10:00, planirano poletanje aviona za Atinu u 12:00. Predviđen dolazak u Atinu u 14:35, nakon pasoške procedure transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2. – 10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Doručak, transfer do aerodrome, planirano poletanje aviona za Beograd u 15:30. Dolazak u Beograd u 16:10. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.

Redovna linija

Program putovanja

1. DAN
Sastanak putnika na šalteru Big Blue na aerodromu Nikola Tesla u 07:55, planirano poletanje aviona za Atinu u 09:55, let A3 977. Predviđen dolazak u Atinu u 12:35, nakon pasoške procedure transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2. – 10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Doručak, transfer do aerodrome, planirano poletanje aviona za Beograd u 11:25, let A3 976. Dolazak u Beograd u 12:10. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis. 

Smene

10 noći

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

ČARTER POLASCI -Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Atina – Beograd čarter letom kompanije AirSerbia, - Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. - Grupni transfer autobusom od aerodroma u Atini do izabranog hotela, u odlasku i povratku, - Uslugu predstavnika I vodiča na srpskom jeziku -Troškove organizacije i pripreme aranžmana. REDOVNA LINIJA -Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Atina – Beograd redovnim letom kompanije Aegean, - Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. - Grupni transfer autobusom od aerodroma u Atini do izabranog hotela, u odlasku i povratku, - Uslugu predstavnika I vodiča na srpskom jeziku -Troškove organizacije i pripreme aranžmana.

U cenu nije uključeno

ČARTER POLASCI - Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 55,4 evra po osobi (AP TAX BEG 21,42 EUR, RF TAX 0,98 EUR, AP TAX ATH 33 EUR), YQ taksa 20 evra, plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu. - Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi -međunarodno zdravstveno osiguranje, -fakultativne izlete, -lične troškove i ostale nepomenute usluge. -Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta. REDOVNA LINIJA -Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Atina – Beograd redovnim letom kompanije Aegean, - Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. - Grupni transfer autobusom od aerodroma u Atini do izabranog hotela, u odlasku i povratku, - Uslugu predstavnika I vodiča na srpskom jeziku -Troškove organizacije i pripreme aranžmana.

Cena od
515 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete