• BIG BLUE
    Kefalonija
    Kefalonija 2019
  • Kefalonija 2019
  • Kefalonija 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BIG BLUE, Grčka, Kefalonija

Kefalonija Letovanje, Kefalonija 2019

10 dana
11 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • All inclusive
  • Najam

Program putovanja

AVIONOM

1. DAN
Beograd- sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue-a 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kefaloniju. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. DAN – 10. DAN
Kefalonija - boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

11. DAN
Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik. 
Program putovanja može biti korigovan u slučaju promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ: 

1. DAN 
Dolazak u hotel/apartman/studio. Smeštaj posle 14:00h u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi uslge shodno izabranom smeštaju. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje smeštajne jedinice najkasnije do 9:00h po lokalnom vremenu. Kraj programa.
 

Smene

10 dana

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slucčaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

U cenu aranžmana je uračunato: Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, povratna avio karta na čarter letu AirSerbia na relaciji Beograd-Kefalonija-Beograd, povratni transfer aerodrom-hotel-aerodrom, usluge predstavnika i vodiča na srpskom jeziku, troškovi organizacije putovanja. Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 časova, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 časova) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišćene zbog fakultativnih izleta.

U cenu nije uključeno

U cenu aranžmana nije uračunato: Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju). Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 36,5 evra po osobi (AP TAX BEG 21,42 EUR, RF TAX 0,98 EUR, AP TAX CFU 14,1 EUR). Doplata za gorivo YQ 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do momenta polaska na put. Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta. Međunarodno putno zdravstveno osiguranje u vidu medicinske asistencije po uslovima Generali osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima Generali osiguranja, koji su Vam na raspolaganju prilikom uplate aranžmana u agenciji. Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se isključivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave, na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Cena od
229 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete