• KONTIKI TRAVEL & SERVICE
    Krit
    Krit 2019
  • Krit 2019
  • Krit 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje KONTIKI TRAVEL & SERVICE, Grčka, Krit

Krit Letovanje, Krit 2019

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • All inclusive
  • Najam

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM

1. dan BEOGRAD - KRIT Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Kon Tiki-a, 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (Za putnike koji rezervišu smeštaj u Hanji sletanje/poletanje se obavlja na aerodrom Hanja, dok se svi ostali letovi realizuju na aerodrom Heraklion). Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u studio/apartman, ili izabrani hotel.

2. do 10. dan KRIT Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

11. dan KRIT - BEOGRAD Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik. 

Smene

Na 10 dana

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. KonTiki Travel & Service doo Beograd ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

U cenu aranžmana je uračunato: • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, povratna avio karta na čarter letu AirSerbia na relaciji Beograd-Krit-Beograd, povratni transfer aerodrom-hotel-aerodrom, usluge predstavnika i vodiča na srpskom jeziku, troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

U cenu aranžmana nije uračunato: •Aerodromske takse u iznosu od 34,70 evra (A/P BEG taxa 4.48 EUR LG, 16.72 EUR RS, 0.98 EUR RF, 0.22 EUR RS, A/P HER taxa 12,30 EUR). Plaćanje se vrši u agenciji po prodajnom kursu za efektivu Banka Intesa na dan uplate. Doplata za gorivo YQ 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu, • Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-1,99 godine ne plaćaju), • Međunarodno zdravstveno osiguranje (Međunarodno putno zdravstveno osiguranje u vidu medicinske asistencije po uslovima Generali osiguranja osnovno osiguravajuće pokriće. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima Generali osiguranja, koji su Vam na raspolaganju prilikom uplate aranžmana u agenciji). • Fakultativne izlete, • Lične troškove i ostale nepomenute usluge pod „Cena putovanja uključuje“ Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.

Cena od
329 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?