• BIG BLUE
    Lefkada
    Lefkada 2019 sopstvenim prevozom
  • Lefkada 2019 sopstvenim prevozom
  • Lefkada 2019 sopstvenim prevozom

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BIG BLUE, Grčka, Lefkada

Lefkada Letovanje, Lefkada 2019 sopstvenim prevozom

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Najam

Program putovanja

SOPSTVENIM PREVOZOM
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavljivanje u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 09h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.

Smene

Dnevne cene

Napomene o ceni

Uslovi plaćanja: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slucčaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

U cenu aranžmana je uračunato: Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge Troškove organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

U cenu aranžmana nije uračunato: Dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji Međunarodno zdravstveno osiguranje Prevoz: Big Blue Group može da ponudi prevoz putnika za određene destinacije. Molimo Vas da se o doplati za prevoz dodatno informišete preko Call centra na 011 41 41 411 ili e-mailom na info@bigblue.rs. Fakultativne izlete i individualne troškove kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela. Ostale individualne troškove i nepomenute usluge. Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 evra za hotele sa 5*, 3 evra za hotele sa 4*, 1.5 evro za hotele sa 3*, 0.5 evra za hotele sa 1-2*, 0.5 evra dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.

Cena od
19 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete