• BELVI TRAVEL
    Lutraki
    LUTRAKI LETO 2020 - GRČKA - HOTEL
  • LUTRAKI LETO 2020 - GRČKA - HOTEL
  • LUTRAKI LETO 2020 - GRČKA - HOTEL

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BELVI TRAVEL, Grčka, Lutraki

Lutraki Letovanje, LUTRAKI LETO 2020 - GRČKA - HOTEL

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD • ATINA • BEOGRAD


PROGRAM PUTOVANJA: Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabelePrvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje iz Atine prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

Smene

20.6. 30.6. 10.7. 20.7. 30.7. 9.8. 19.8. 29.8. 8.9.

Napomene o ceni

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM OBUHVATA: Izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli avio – čarter let na relaciji Beograd – Atina – Beograd sa obrokom tokom leta. troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom. aerodromske takse (aerodrom Beograd 21,42€, aerodrom Atina 33€, RF taksa 0,98€), takse su podložne promeni. servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM NE OBUHVATA: turističku taksu – 3€ dnevno za htl 4*, 1.5€ dnevno za htl 3* plaća se posobi. Plaćanje na recepciji. YQ taksu – doplatu za gorivo, taksa je podložna promeni. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Cena od
549 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Lutraki letovanje ponuda Lutraki
LUTRAKI LETO 2020 - GRČKA - HOTEL

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?