• BELVI TRAVEL
    Olympic Beach
    OLYMPIC BEACH 2020 - GRČKA - APARTMANI
  • OLYMPIC BEACH 2020 - GRČKA - APARTMANI
  • OLYMPIC BEACH 2020 - GRČKA - APARTMANI

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BELVI TRAVEL, Grčka, Olympic Beach

Olympic Beach Letovanje, OLYMPIC BEACH 2020 - GRČKA - APARTMANI

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA BUS PREVOZ:  Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa iz Beograda u 18:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Olympic Beach-a je oko 19:00h. 13.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga.

Smene

27 MAJ 6 JUN 16 JUN 26 JUN 6 JUL 16 JUL 26 JUL 5 AVG 15 AVG 25 AVG 4 SEP 14 SEP 24 SEP

Napomene o ceni

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA: 1. usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli. 2. autobuski prevoz, autobusom turističke klase (klima, video) na relaciji Beograd – Olympic Beach – Beograd sa pratiocem. 3. servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA: 1. turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. 2. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Cena od
39 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?