• FALCON
    Paralia
    Letovanje Grčka 2023
  • Letovanje Grčka 2023
  • Letovanje Grčka 2023

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FALCON, Grčka, Paralia

Paralia Letovanje, Letovanje Grčka 2023

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Kako je Grčka omiljena destinacije naših turista za letovanje 2023 u našoj ponudi imamo sva letovališta u ovoj zemlji.
Možete putovati avio, autobuskim ili sopstvenim prevozom.
Nudimo Vam apartmanski ili hotelski smestaj, različitih kategorija, pa tako i cena.
Grčko more odlikuje čista voda, neretko tirkizno plava u kojoj se kupaju jata delfina.
Mnoštvo plaža od onih kamenitih, do onih sa sitnim belim peskom, onih na kojima je gužva ili onih na kojima možete biti i bukvalno sami, pitanje je samo šta zelite i koliko ste maštoviti.
Ako ste bili znate o čemu vam govorimo, a ako ne, ne oklevajte ne propustite priliku da letujete u Grčkoj već ove 2023. godine.

Grčka nudi posetiocima mnogo stvari koje treba da rade tokom leta. Osim kupanja na prelepim plažama, turisti mogu da se okušaju i u sportovima na vodi, kao što su jedrenje, jedrenje na dasci i jedrenje zmajem, pešačenje šarmantnim stazama u grčkom selu, poseta važnim istorijskim mestima ili se jednostavno opustite uz piće u brojnim barovima na plaži pored mora - kada dođete u Grčku, otkrićete da je ova navika omiljena među Grcima i strancima, jer ljudi u Grčkoj vole da popiju piće na plaži, gde provode mnoge sate svog odmora.

Smene

TOKOM CELOG LETA OD 21.05.-10.10.2023

Napomene o ceni

Uslovi za decu do 10 godina – VANSEZONA: –Jedno dete do 10 god., u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) –besplatno u slučaju sopstvenog prevoza. U slučaju autobuskog prevoza plaća samo punu cenu autobuske karte. – Jedno dete do 10 god. sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana. – Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, plaćaju cenu jedne odrasle osobe za smeštaj dok se za jedno dete u slučaju autobuskog prevoza plaća puna cena autobuske karte po ceni iz tabele. Dvoje dece do 10 godina plaćaju 70% od cene za odrasle i imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu. – Za korišćenje 1/2 kao 1/1 u slučaju autobuskog prevoza, plaća se cena smeštaja za 2 osobe i prevoz za jednu osobu. Uslovi za decu do 10 godina – SEZONA: – Jedno dete, do 10 godina u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno. – Jedno dete do 10 godina sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana. – Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba u slučaju najma apartmana bez prevoza. U slučaju aranžmana sa autobuskim prevozom za svako dete (bez obzira na uzrast) se plaća cena autobuske karte. – Za korišćenje 1/2 kao 1/1 plaća se puna cena smeštaja (za 2 osobe).

U cenu je uključeno

–vanlinijski prevoz autobusom sa polaskom iz Niša (audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na izabranoj relaciji u smenama VANSEZONE (označene zvezdicom); -uvećanje za polaske iz drugih mesta (severno od Niša) u VANSEZONI navedeno je u tabeli autobuskog prevoza; -u smenama SEZONE cena autobuskog prevoza nije uključena u cenu aranžmana; -cene autobuskog prevoza po osobi u SEZONI nalaze se u tabeli autobuskog prevoza; -smeštaj u izabranom objektu (po programu) – Organizacija i vođstvo puta.

U cenu nije uključeno

-boravišna taksa 0,5 eur/dan u apartmanima svih kategorija, -prevoz autobusima turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele u smenama SEZONE (bez zvezdice), -međunarodno zdravstveno putno osiguranje putnika (Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu), -osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga, -održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu, -hrana, -programom nenavedene usluge, -individualni i ostali troškovi putnika.

Cena od
55 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Paralia putovanje Paralia
Letovanje Grčka 2023

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?