• MLADOST TURIST
    Sitonija
    Sitonija i Atos - hotelski smeštaj
  • Sitonija i Atos - hotelski smeštaj
  • Sitonija i Atos - hotelski smeštaj

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje MLADOST TURIST, Grčka, Sitonija

Sitonija Letovanje, Sitonija i Atos - hotelski smeštaj

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Pun pansion
  • All inclusive

Program putovanja

Sitonija je srednje poluostrvo Halkidikija i nesto manje je razvijeno od Kasandre i najčešce ga posećuju zbog njegove prirodne lepote, mnogobrojnih malih plaža skrivenih u podnožju planinskih litica, a do nekih se može doći samo pešice. Istočna obala Sitonije je posebno bogata vegetacijom gde se izdvajaju dva letovališta Vurvuru i Sarti, na samom jugu Sitonije se nalazi prelepo mesto Kalamici, dok su na zapadnoj strani Sitonije velike površine pod vinogradima i stenovita mesta gde ruda izbija na površinu u neobičnim oblicima koji oduzimaju dah. Na toj obali Sitonije posebno se izdvaja lepi Neos Marmaras i Nikiti. Očuvana seoca u unutrašnjosti poluostrva pružaju dodatni izazov za istraživanje. Za razliku od Kasandre, drugi “prst” - Sitonija, a pogotovo njegova istočna strana, obiluje prelepom netaknutom prirodom, planinama i obiljem dugih, “divljih” pešcanih plaža, sa tirkiznom bojom mora. Pošto od najsevernijeg letovališta na istočnoj obali Sitonije (Vourvourou), pa sve do skoro južnog kraja (do mesta Sarti i Kalamici), osim par kampova ne postoji ni jedno naselje, ove prelepe plaže morate “pronaći” sami. Idući putem ka jugu, na svaka 2-3 km, sa leve strane postoje neobeleženi zemljani putevi kojima se možete spustiti na obalu. S obzirom da je poluostrvo šumovito, a magistrala ide visoko i strmo iznad obale, iz kola ne možete videti ni jednu plažu. To je iznenađenje koje Vas čeka, kada se zemljanim putem spustite do obale. Za letovanje 2019 pripremili smo bogatu ponudu hotela i apartmana na obalama Sitonije.

PROGRAM PUTOVANJA:

Autobuski prevoz

1.dan          Polazak autobusa je DAN RANIJE u odnosu na navedene smene za autobuski prevoz, iz Beograda okvirno u 17h (mesto polaska je Autoput Beograd-Niš, parking pored Saobraćajnog preduzeća Lasta (direkcija), ulaz iz ulice Milošev Kladenac kod broja 20).  Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan          Dolazak u mesto boravka i smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu.

2-12.dan    Boravak u hotelu na bazi polupansiona.

12.dan       Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd (povratak je sa mesta dolaska u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni na dan povratka na recepciji hotela ili SMS porukom.

13.dan        Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.

Napomena: U zavisnosti od broja putnika, postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod  Nea Moudanie

Sopstveni prevoz

1.dan          Dolazak u mesto boravka i smeštaj u sobe posle 14h po lokalnom vremenu

1-11.dan    Boravak u hotelu na bazi polupansiona

11.dan        Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka

 

 

Smene

Za sopstveni prevoz smene i broj noćenja su po želji. Za autobuski prevoz: na 5, 10 ili 15 noćenja u period od 25.05.2019. do 22.09.2019.

Napomene o ceni

Cene su izražene dnevno, po osobi ili smeštajnoj jedinici

U cenu je uključeno

Hotelski smeštaj na bazi odabrane usluge, pratilac grupe kod autobuskog prevoza, usluge lokalnog predstavnika agencije

U cenu nije uključeno

Autobuski prevoz, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, boravišna taksa (plaća se po smeštajnoj jedinici, u zavisnosti od kategorije hotela)

Cena od
26 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete