• SAT TRAVEL
    Siviri
    Letovanje Siviri 2019
  • Letovanje Siviri 2019
  • Letovanje Siviri 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje SAT TRAVEL, Grčka, Siviri

Siviri Letovanje, Letovanje Siviri 2019

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan          BEOGRAD
Sastanak putnika u Beogradu, na glavnoj autobuskoj stanici BAS u 21:30 h, na peronu 35. Polazak autobusa u 22:00 h. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Vožnja autoputem Beograd – Niš – Preševo sa usputnim pauzama i ulaskom putnika na dogovorenim stajalištima duž puta. Nastavak putovanja kroz Republiku Severna Makedonija i Republiku Grčku, sa zaustavljanjima radi obavljanja graničnih formalnosti. 

2. dan – 11. dan       HALKIDIKI  - KASANDRA          
Dolazak u letovalište u jutarnjim / prepodnevnim časovima. Smeštaj u izabranu vilu od 14:00h. Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi izabrane usluge. 

12. dan            HALKIDIKI – KASANDRA 
Napuštanje smeštajnih jedinica najkasnije do 09:00h. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Planirano vreme polaska za Srbiju je između 11:30h i 13:30h po lokalnom vremenu (u zavisnosti od vremena dolaska autobusa na destinaciju).

13. DAN            BEOGRAD 
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: prevoz turističkim autobusom na relacijama navedenim u programu najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja usluge licenciranog pratioca grupe usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji troškove organizacije i vođenja aranžmana

U cenu nije uključeno

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Međunarodno zdravstveno osiguranje za period boravka na bazi 10 noćenja/12 dana (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) iznosi : 1.041,00rsd (za osobe uzrasta 0-18 godina), 1.560,00rsd (za osobe uzrasta 19 – 70 godina), 3.121,00rsd (za osobe uzrasta 71 – 86 godina). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja. Lokalnu boravišnu taksu u iznosu od 0,5 € po danu po smeštajnoj jedinici. Naplata boravišne takse se vrši prilikom ulaska u smeštajnu jedinicu a iznos se plaća direktno vlasniku vile ili njegovom predstavniku. Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu. Individualne troškove, fakultativne izlete kao i sve ostale usluge koje putnik ostvari u vili ili na destinaciji a koje nisu predviđene programom putovanja.

Cena od
89 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete