• BRAVOTOURS
    Sivota
    Sivota - vila Moschou
  • Sivota - vila Moschou
  • Sivota - vila Moschou

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BRAVOTOURS, Grčka, Sivota

Sivota Letovanje, Sivota - vila Moschou

12 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Moschou se nalazi se u samom centru Sivote, na 50 m od glavnog šetališta i pešačke zone uz more. Od najbliže plaže Galikos Molos, udaljena je 400 m. Smeštajne jedinice se nalaze na prizemlju i prvom spratu. Moderno opremljene i uređene sobe, izvanredna lokacija, terase u prizemlju skrivene od pogleda, u hladu bujne vegetacije koja čini savršen kutak za odmor od sunca, i pogled na ostatak ovog slikovitog i koloritnog mesta sa terasa soba na spratu, upravo su prednosti koje će vaš odmor u Sivoti upotpuniti i obezbediti vam apsolutno uživanje.

Higijenu u studijima i apartmanima gosti održavaju sami, promena posteljine i peškira na 5 (četiri) dana.

1-2 DAN: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak u Sivotu u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14:00h. Noćenje.

3-10 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. Noćenje. /USLUGA PREMA PROGRAMU/

11-12 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Smene

08.06/18.06/28.06/08.07/18.07/28.07/07.08/17.08/27.08/06.09/16.09/26.09/

Napomene o ceni

* Sve cene u tabelama izražene su u totalu za celu sobu, osim ako nije drugačije naznačeno. * Popusti za rane uplate obračunavaju se na cenu iz tabele. * Cene označene zvezdicom su po osobi i sadrže smeštaj i prevoz iz Niša. * Doplata za prevoz iz Beograda je 10 eur po osobi. * Umanjenje za goste koji ne koriste prevoz je 20 eur. * Popust za uplate u celosti ne važi za smene sa zvezdicom.

U cenu je uključeno

najam studija/app na bazi 10 noćenja; korišćenje klima uređaja; usluge predstavnika agencije; troškove organizacije

U cenu nije uključeno

obaveznu doplatu za boravišnu taksu u iznosu od 0,5 eur dnevno po studiju/app (plaća se na licu mesta); autobuski prevoz; međunarodno putno (zdravstveno) osiguranje

Cena od
89 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete