• BELVI TRAVEL
    Skiatos
    SKIATOS LETO 2019 - GRČKA - APARTMANI
  • SKIATOS LETO 2019 - GRČKA - APARTMANI
  • SKIATOS LETO 2019 - GRČKA - APARTMANI

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BELVI TRAVEL, Grčka, Skiatos

Skiatos Letovanje, SKIATOS LETO 2019 - GRČKA - APARTMANI

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

ARANŽMAN AVIO:

PROGRAM PUTOVANJADan polaska – poletanja aviona je datum iz tabelePrvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan:boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka):napuštanje objekta, poletanje sa Skiatosa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

ARANŽMAN BUS:

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima-video-audio)  BEOGRAD • VOLOS • BEOGRAD
PROGRAM PUTOVANJA:  Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa u 13:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Skiatosa u popodnevnim satima u zavisnosti od polaska trajekta. 13.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

ARANŽMAN BUS/AVIO:

* POLAZAK 1 JUN – ARANŽMAN BUS/AVION (bus u odlasku – avion u povratku)

BEOGRAD • SKIATOS • BEOGRAD
ARANŽMAN SADRŽI:
bus prevoz Beograd – Volos, trajekt Volos – Skiatos, avion Skiatos – Beograd, aerodromsku taksu aerodroma na Skijatosu, transfer luka – apartman – aerodrom na Skijatosu. Deca do 2 godine putuju besplatno. Dinarski deo aranžmana uključen je u cenu paket aranžmana.

PROGRAM PUTOVANJAPolazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa u 14:00h iz Beograda sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (tzv. Buvljak). Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Skiatosa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

APARTMANSKI SMEŠTAJ:

SKIATOS Vila Ftelia

SKIATOS Vila Karafelas

Smene

1 JUN* 11 JUN 21 JUN 1 JUL 11 JUL 21 JUL 31 JUL 10 AVG 20 AVG 30 AVG 9 SEP 19 SEP

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA: avio – čarter let na relaciji Beograd – Skiatos – Beograd usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa. CENA BUS/AVIO ARANŽMANA OBUHVATA: autobuski prevoz na relaciji Beograd – Volos (luka) sa pratiocem grupe. U Volosu se napušta autobus, putnici unose prtljag na trajekt ili brod za Skiatos, odlažu ih u za to obezbeđeni prostor. troškove prevoza trajektom Volos – Skiatos (vožnja traje oko 2,5h) i troškove transfera na ostrvu (putnici po dolasku na Skiatos, iznose prtljag sa broda do prevoznog sredstva koje vrši transfer luka – vila. troškove transfera vila – aerodrom. avio – čarter let na relaciji Skiatos – Beograd aerodromsku taksu aerodroma Skiatos usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija u izabranom terminu prema tabeli servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa. CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA: autobuski prevoz na relaciji Beograd – Volos (luka) – Beograd sa pratiocem grupe. U Volosu se napušta autobus, putnici unose prtljag na trajekt ili brod za Skiatos, odlažu ih u za to obezbeđeni prostor, a po dolasku na Skiatos, iznose ih u prevozno sredstvo koje vrši transfer luka – vila – luka. usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija u izabranom terminu prema tabeli servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA: troškove transfera aerodrom – apartman – aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.). aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 37,50€ (aerodrom Beograd – 21,42€, aerodrom Skiatos – 15,1€, RF taksa – 0.98€). YQ taksu – 20€ (doplata za gorivo, taksa je podložna promeni). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji. turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. CENA BUS/AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA: turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA: troškove prevoza trajektom Volos – Skiatos – Volos (vožnja traje oko 2,5h) i troškove transfera na ostrvu luka – vila – luka. Trajekt i transfer se posebno plaćaju po cenovniku brodske kompanije i lokalnog partnera u iznosu od 48€ po osobi, plaćanje u agenciji. turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Cena od
79 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete