• BELVI TRAVEL
    Skiatos
    SKIATOS LETO 2020 - GRČKA - APARTMANI
  • SKIATOS LETO 2020 - GRČKA - APARTMANI
  • SKIATOS LETO 2020 - GRČKA - APARTMANI

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BELVI TRAVEL, Grčka, Skiatos

Skiatos Letovanje, SKIATOS LETO 2020 - GRČKA - APARTMANI

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

15% POPUSTA NA CENU PAKET ARANŽMANA ZA REZERVACIJE DO 31. DECEMBRA

PROGRAM PUTOVANJA BUS PREVOZ:  Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa iz Beograda u 13:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Skiatosa u popodnevnim satima u zavisnosti od polaska trajekta. 13.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA AVIO PREVOZ:  Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabelePrvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Skiatosa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 

Smene

1 JUN 11 JUN 21 JUN 1 JUL 11 JUL 21 JUL 31 JUL 10 AVG 20 AVG 30 AVG 9 SEP 19 SEP

Napomene o ceni

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA: 1. usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli. 2. autobuski prevoz na relaciji Beograd – Volos (luka) – Beograd sa pratiocem grupe. U Volosu se napušta autobus, putnici unose prtljag na trajket za Skiatos, odlažu ih u za to obezbeđeni prostor, a po dolasku na Skiatos, iznose ih u prevozno sredstvo koje vrši transfer luka – vila – luka. 3. troškove prevoza trajektom Volos – Skiatos – Volos (vožnja traje oko 2,5h). 4. troškove transfera Skiatos luka – apartmanska vila – Skiatos luka. 5. servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa. CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA: 1. usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli. 2. avio – čarter let na relaciji Beograd – Skiatos – Beograd sa obrokom tokom leta. 3. aerodromske takse (aerodrom Beograd 21,42€, aerodrom Skiatos 15,10€, RF taksa 0,98€) – takse su podložne promeni. 4. troškove transfera aerodrom – apartman – aerodrom. servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA: 1. turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. 2. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA: 1. turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. 2. YQ taksu – doplata za gorivo, taksa je podložna promeni. 3. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Cena od
149 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?