• BIG BLUE
    Skiatos
    Skiatos 2019 sopstvenim prevozom
  • Skiatos 2019 sopstvenim prevozom
  • Skiatos 2019 sopstvenim prevozom

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BIG BLUE, Grčka, Skiatos

Skiatos Letovanje, Skiatos 2019 sopstvenim prevozom

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion

Program putovanja

1. dan BEOGRAD - SKIJATOS 
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Big Blue-a 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. do 10. dan SKIJATOS 
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

11. dan SKIJATOS - BEOGRAD 
Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.
 

Smene

Dnevne cene

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu AIK banke za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 30% prilikom prijave, a ostatak do 15 dana pre početka putovanja. U slučaju ranog bukinga uplata avansa od 50% do datuma naznačenog ispod cenovnika. Organizator putovanja zadržava pravo da u slucčaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE: -povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Skijatos– Beograd čarter letom kompanije AirSerbia, -hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta -grupni transfer autobusom od aerodroma na Skijatosu do izabranog hotela, u odlasku i povratku, -uslugu predstavnika i vodiča na srpskom jeziku, -troškove organizacije i pripreme aranžmana.

U cenu nije uključeno

CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE: -aerodromske takse u iznosu od 37,50 evra (A/P BEG taxa 4.48 EUR LG, 16.72 EUR RS,0.22 EUR RS, 0.98 EUR RF A/P JSI taxa 15,10 EUR). Plaćanje se vrši u agenciji po prodajnom kursu Aik Banke na dan uplate. Doplata za gorivo YQ 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu, -dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi(deca 0-1,99 godine ne plaćaju), -međunarodno zdravstveno osiguranje (Međunarodno putno zdravstveno osiguranje u vidu medicinske asistencije po uslovima Generali osiguranja osnovno osiguravajuće pokriće. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima Generali osiguranja, koji su Vam na raspolaganju prilikom uplate aranžmana u agenciji). -fakultativne izlete, -lične troškove i ostale nepomenute usluge pod „Cena putovanja uključuje“ Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.

Cena od
39 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Skiatos putovanje Skiatos
Skiatos 2019 sopstvenim prevozom

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete