• MLADOST TURIST
    Solun
    Agia Triada - hotelski smeštaj
  • Agia Triada - hotelski smeštaj
  • Agia Triada - hotelski smeštaj

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje MLADOST TURIST, Grčka, Solun

Solun Letovanje 2019

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Na samo 20 km od centra Soluna, u Solunskom zalivu, nalazi se poznato letovalište Agia Triada. Evropska nagrada "Blue flag" za kvalitet i čistoću mora, predstavlja garanciju za potpuni užitak u ovom, sve popularnijim letovalištu. Pored odlične usluge smeštaja u hotelu na obali, ponudu upotpunjuju restorani sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverne i kafići koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Idealno je mesto za one koji vole umeren odmor na kojem mogu prema raspoloženju izabrati da li će uživati u usamljenom delu plaže ili se provoditi u nekom od barova na plaži.

Blizina aerodroma, Aqua parka, dobra povezanost sa centrom Soluna redovnim bus linijama, mogućnost obilaska arheoloških nalazišta, crkava, vinskih puteva severne Grčke, ili mogućnost šopinga u velikim tržnim centrima (Mediterranean Cosmos, Ikea, Mega outlet), učiniće Vaš odmor drugačijim, dinamičnim i nezaboravnim.

PROGRAM PUTOVANJA:

Autobuski prevoz

1.dan          Polazak autobusa je DAN RANIJE u odnosu na navedene smene za autobuski prevoz, iz Beograda okvirno u 17h (mesto polaska je Autoput Beograd-Niš, parking pored Saobraćajnog preduzeća Lasta (direkcija), ulaz iz ulice Milošev Kladenac kod broja 20).  Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan          Dolazak u mesto boravka i smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu.

2-12.dan    Boravak u hotelu na bazi polupansiona.

12.dan       Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd (povratak je sa mesta dolaska u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni na dan povratka na recepciji hotela ili SMS porukom.

13.dan        Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.

Napomena: U zavisnosti od broja putnika (manje od 35) postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod  Solunskog aerodroma.

Sopstveni prevoz

1.dan          Dolazak u mesto boravka i smeštaj u sobe posle 14h po lokalnom vremenu

1-11.dan    Boravak u hotelu na bazi polupansiona

11.dan        Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smene

Za sopstveni prevoz smene i broj noćenja su po želji. Za autobuski prevoz: na 5, 10 ili 15 noćenja u period od 25.05.2019. do 22.09.2019.

Napomene o ceni

Cena je izražena dnevno, po osobi. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate, sa uračunatim svim bankarskim troškovima. NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana. Ostatak uplate: čekovima građana na jednake mesečne rate bez kamate do 15.11.2019., gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

U cenu je uključeno

Smeštaj u hotelu Santa Beach**** na bazi polupansiona

U cenu nije uključeno

Autobuski prevoz, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, boravišna taksa (3 Eur dnevno, po smeštajnoj jedinici)

Cena od
34 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Solun putovanje Solun
Agia Triada - hotelski smeštaj
Izdvojeno
Solun putovanje Solun
Perea - hotelski smeštaj

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete