• BELVI TRAVEL
    Tasos
    TASOS LETO 2020 - GRČKA - APARTMANI
  • TASOS LETO 2020 - GRČKA - APARTMANI
  • TASOS LETO 2020 - GRČKA - APARTMANI

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BELVI TRAVEL, Grčka, Tasos

Tasos Letovanje, TASOS LETO 2020 - GRČKA - APARTMANI

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

15% POPUSTA NA CENU PAKET ARANŽMANA ZA REZERVACIJE DO 31. DECEMBRA

PROGRAM PUTOVANJA BUS PREVOZ:  Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa iz Beograda u 17:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Tasosa je oko 15:00h. 13.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga.

Smene

23 MAJ 2 JUN 12 JUN 22 JUN 2 JUL 12 JUL 22 JUL 1 AVG 11 AVG 21 AVG 31 AVG 10 SEP 20 SEP

Napomene o ceni

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA: 1. usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli. 2. autobuski prevoz, autobusom turističke klase (klima, video) na relaciji Beograd – Tasos – Beograd sa pratiocem 3. prevoz trajektom Keramoti – Tasos Limenas – Keramoti (vožnja traje oko 30 minuta). 4. servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA: 1. turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. 2. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Cena od
59 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Tasos putovanje Tasos
TASOS LETO 2020 - GRČKA - APARTMANI

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?