• BELVI TRAVEL
    Tolo
    TOLO LETO 2019 - GRČKA - HOTEL
  • TOLO LETO 2019 - GRČKA - HOTEL
  • TOLO LETO 2019 - GRČKA - HOTEL

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BELVI TRAVEL, Grčka, Tolo

Tolo Letovanje, TOLO LETO 2019 - GRČKA - HOTEL

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD  ATINA  BEOGRAD
PROGRAM PUTOVANJA:

PROGRAM PUTOVANJA:  Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabelePrvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan:boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka):napuštanje objekta, poletanje iz Atine prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

HOTEL:

TOLO Hotel Esperia 2*

Smene

20.6. 30.6. 10.7. 20.7. 30.7. 9.8. 19.8. 29.8. 8.9

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA: avio – čarter let na relaciji Beograd – Atina – Beograd izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA: aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 55,40€ (aerodrom Beograd – 21,42€, aerodrom Atina – 33€, RF taksa – 0.98€). YQ taksu – 20€ (doplata za gorivo). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji. troškove transfera aerodrom – htl – aerodrom u iznosu od 25€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Transfer traje oko 120 min. turističku taksu – 0,5€ dnevno za htl 2*, plaća se po sobi. Plaćanje na recepciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Cena od
309 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?