• BELVI TRAVEL
    Kamena Vourla
    GRČKA - KAMENA VOURLA LETO 2023 - HOTEL SISSY
  • GRČKA - KAMENA VOURLA LETO 2023 - HOTEL SISSY
  • GRČKA - KAMENA VOURLA LETO 2023 - HOTEL SISSY

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje BELVI TRAVEL, Grčka, Kamena Vourla

Kamena Vourla Letovanje, GRČKA - KAMENA VOURLA LETO 2023 - HOTEL SISSY

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:  Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa iz Beograda u 16:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak iz Kamene Vourle je oko 19:00h. 13.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga.

Smene

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2023., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture. Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA – AUTOBUSOM OBUHVATA: izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu i terminu prema tabeli. autobuski prevoz, autobusom turističke klase (klima, video) na relaciji Beograd – Kamena Vurla – Beograd sa pratiocem servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA – AUTOBUSOM NE OBUHVATA: turističku taksu – 4€ dnevno za hotele sa 5*, 3€ dnevno za hotele sa 4*, 1,5€ dnevno za hotele sa 3*, 0,5 € dnevno za hotele 1-2*, plaća se po sobi. Plaćanje na recepciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Cena od
489 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?