• ROBINSON
    Kefalonija
    KEFALONIJA LETOVANJE 2021
  • KEFALONIJA LETOVANJE 2021
  • KEFALONIJA LETOVANJE 2021

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje ROBINSON, Grčka, Kefalonija

Kefalonija Letovanje, KEFALONIJA LETOVANJE 2021

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Najam

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA BR.104 – INDIVIDUALNI PREVOZ:

1. dan - Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak na Kefaloniju. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

2. dan – 10. dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.

11. dan - Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 104/1 – AVIONSKI PREVOZ:

1.dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, na šalteru 704, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Kefaloniju. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel.

2.dan–10.dan - Kefalonija - boravak u izabranom apartmanu/hotelu na bazi najma ili noćenja doručkom ili polupansiona.

11. dan- napuštanje apartmana/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

Smene

Avio smene 01.07. 12.07. 22.07. 02.08. 12.08. 23.08. 02.09. 13.09.

Napomene o ceni

TURISTIČKA TAKSA Od 01.01.2018. je uvedena turistička taksa za sve turiste koji borave u Grčkoj. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj - 0,50€; hoteli 1*/2* - 0,50€; hoteli 3* -1.50€; hoteli 4*- 3€; hoteli 5*- 4€. Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri I vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj.

U cenu je uključeno

CENA ARANŽMANA OBUHVATA*: usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja; servis predstavnika naše agencija; troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj. *Ne važi za specijalan program putovanja br. 104/3. SPECIJALNI PROGRAM AUTOBUSOM/AVIONOM, SMENA 31.05.2020.-10.06.2020. CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu u odlasku; Čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Kefalonija – Beograd u povratku; usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja; Aerodromsku taksu (APT), u iznosu oko 15.8 EUR (14.10 € taksa aerodroma Argostoli + DVC taxa 0.98 €) Taksu ne plaćaju deca do 2 god. Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni; Prevoz trajektom Nidri (Lefkada) – Fiskardo (vožnja traje oko 100 min u jednom pravcu); Lokalni transfer od luke u Fiskardu do izabranog objekta; Transfer od izabranog objekta do aerodroma, na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije; servis predstavnika naše agencije i usluge pratioca grupe u odlasku; troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.

U cenu nije uključeno

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Prevoz po izboru avionom ili autobusom; preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja; doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku); ostale individualne i nepomenute troškove; fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera; TURISTIČKA TAKSA Od 01.01.2018. je uvedena turistička taksa za sve turiste koji borave u Grčkoj. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj - 0,50€; hoteli 1*/2* - 0,50€; hoteli 3* -1.50€; hoteli 4*- 3€; hoteli 5*- 4€. Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri I vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj.

Cena od
29 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?