• BELVI TRAVEL
    Krf
    KRF LETO 2022 - HOTEL ELEA BEACH
  • KRF LETO 2022 - HOTEL ELEA BEACH
  • KRF LETO 2022 - HOTEL ELEA BEACH

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje BELVI TRAVEL, Grčka, Krf

Krf Letovanje, KRF LETO 2022 - HOTEL ELEA BEACH

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA: Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan preputovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Krfa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

Smene

Napomene o ceni

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2022., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM OBUHVATA: izabrane pansionske usluge (10 ili 11 noćenja) u hotelu prema tabeli. avio – čarter let na relaciji Beograd – Krf – Beograd sa obrokom tokom leta. aerodromske takse 36,5€ (aerodrom Beograd 21,42€, aerodrom Krf 14,10€, RF taksa 0,98€), takse su podložne promeni. doplatu za gorivo – YQ taksu u iznosu od 20 eur po osobi (za odrasle i decu preko 2g.). Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja. troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom. servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM NE OBUHVATA: turističku taksu za htl 2*- 0.5€, za htl 3*- 1,5€, za htl 4*- 3€, za htl 5*- 4€, Plaća se dnevno po sobi. Plaćanje na recepciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji

Cena od
1029 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?