• BELVI TRAVEL
    Lefkada
    GRČKA - LEFKADA LETO 2023 - VILA AVLI
  • GRČKA - LEFKADA LETO 2023 - VILA AVLI
  • GRČKA - LEFKADA LETO 2023 - VILA AVLI

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje BELVI TRAVEL, Grčka, Lefkada

Lefkada Letovanje, GRČKA - LEFKADA LETO 2023 - VILA AVLI

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA AVIO:  Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabelePrvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10/11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje iz Preveze prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM:  Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa iz Beograda u 16:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11./12.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12./13.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Lefkade je oko 15:00h. 13./14.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ:  Prvi dan: dan početka usluge. Dolazak u mesto boravka, smeštaj u odabrani objekat. 2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11./12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta.

Smene

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2023., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture. Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA – AVIONOM OBUHVATA: usluge smeštaja (10/11 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli avio – čarter let na relaciji Beograd – Preveza – Beograd sa obrokom tokom leta. Let br.JU9668/9, u 07:00-09:20/10:05-10:25. aerodromske takse za čarter let u iznosu od 40,18€ (aerodrom Beograd 21,61€, aerodrom Preveza 17,59€, RF taksa 0,98€), aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, ukoliko dođe do povećanja ili smanjenja. doplatu za gorivo – YQ taksu po osobi (za odrasle i decu preko 2 g.). YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja. troškove transfera aerodrom – apartman – aerodrom. servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa. PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa iz Beograda u 16:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11./12.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12./13.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Lefkade je oko 15:00h. 13./14.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga. PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVEENI PREVOZ: Prvi dan: dan početka usluge. Dolazak u mesto boravka, smeštaj u odabrani objekat. 2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11./12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta.

U cenu nije uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA – AVIONOM NE OBUHVATA: turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AUTOBUSOM NE OBUHVATA: turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA – SOPSTVENI PREVOZ NE OBUHVATA: turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Cena od
89 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Lefkada putovanje Lefkada
GRČKA - LEFKADA LETO 2023 - VILA VASSIA
Lefkada putovanje Lefkada
GRČKA - LEFKADA LETO 2023 - VILA AVLI

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?