• MARKET TOURS
    Siviri
    Siviri - apartmani Anemoxadi - LETO 2022
  • Siviri - apartmani Anemoxadi - LETO 2022
  • Siviri - apartmani Anemoxadi - LETO 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje MARKET TOURS, Grčka, Siviri

Siviri Letovanje, Siviri - apartmani Anemoxadi - LETO 2022

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Smeštajni objekat sastoji se od tri apartmanske kuće koje su udaljene od glavne plaže oko 120 metara.

Apartmani se  nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i jednoobrazno su uređeni.

Struktura apartmana: apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu francuskim ležajem (dimenzije 120x190) u spavaćoj sobi, dok neki apartmani u prizemlju u spavaćoj sobi imaju dva singl ležaja. Dnevni boravak raspolaže sofom koja se razvlači i kuhinjski delom u kome se nalazi manji šporet sa rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Između prostorija nalazi se malo kupatilo sa tuš kadom.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu sa ulaznom terasom i terasom sa bočnim pogledom na more. Apartmani u prizemlju imaju samo ulaznu terasu. Smeštajne jedinice  su klimatizovane i imaju TV sa grčkim kanalima. U sastavu  smeštajnog  objekta nalaze se kafić – prodavnica u kojoj se može kupiti voda, sokovi, hleb, pecivo. U bašti kafića se nalazi i TV prijemnik sa srpskim kanalima  i gosti mogu koristiti internet wireless (za čiji kvaliet ne odgovaramo). Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto.


Napomene: Upotreba klime je uključena u cenu najma

Smene

Od 22.05.2022. do 29.09.2022.

Napomene o ceni

Cena izražena u evrima po osobi za paket aranžman - smeštaj (10 noći - 11 dana) + bus prevoz za prve dve i poslednje dve smene. POPUSTI ZA DECU*: Za sve rane uplate do 01.04.2019. DVOJE DECE do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ne plaćaju smeštaj. Plaćaju samo prevoz, po cenama iz tabele prevoza. Sopstveni prevoz za cene sa zvezdicom – cene se umanjuju za 30 eura po osobi (za punoplatežne osobe). U slučaju spajanja smena na našem autobuskom prevozu cena aranžmana se ne umanjuje. U slučaju spajanja smene označene sa zvezdicom i naredne smene, ne obračunava se posebno prevoz, ali se za rane uplate obračunava popust kao za sopstveni prevoz.

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
138 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Siviri letovanje Siviri
Siviri - apartmani Anemoxadi - LETO 2022

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?