• ELNOS TOURS
    Stavros
    GRČKA LETO - STAVROS 2021
  • GRČKA LETO - STAVROS 2021
  • GRČKA LETO - STAVROS 2021

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje ELNOS TOURS, Grčka, Stavros

Stavros Letovanje, GRČKA LETO - STAVROS 2021

12 dana
13 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Stavros („dragulj Makedonije“) je gradić sa 4000 stanovnika u opštini Rendina, lociran u zalivu Strimonikos, 75 km. istočno od Soluna, na mestu gde plavetnilo Egejskog mora „susreće“ gustim šumama obraslu planinu Holomontas. Blaga klima i dugačka peščana plaža osnove su duge tradicije i popularnosti ovog letovališta, zajedno sa brojnim prodavnicama, restoranima, tavernama, klubovima, kafićima, parkovima i malom lukom. Nedaleko od letovališta su LIDL i svi drugi veliki grčki supermarketi.

Letovanje u Stavrosu podjednako je dobar izbor za turiste svih generacija. Već od prvog dana boravka gost se oseća kao kod kuće a osim kupanja i odmaranja na plaži, tu su mogućnosti sportskih aktivnosti, šetnje gradićem ili u obližnjoj Asprovalti, izleti do Aristotelove Stagire, antičkog Amfipolisa ili manastira Sv. Georgija iz XIII veka. Na oko jedan sat vožnje (autoputem) su i Solun i Kavala a dobri lokalni putevi mogu vas, kroz živopisne predele, odvesti do bilo koje destinacije na Halkidikiju.

Smene

Od 29. maja do 29. septembra, na svakih 12 dana

Napomene o ceni

Cene su PO OSOBI U EVRIMA za najam smeštajne jedinice 12 noći/13 dana a zavise od perioda letovanja i veličine studia ili apartmana.

U cenu je uključeno

NAJAM

U cenu nije uključeno

Cena od
50 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?