• FIBULA AIR TRAVEL
    Sardinija
    Fronte Del Lido
  • Fronte Del Lido
  • Fronte Del Lido

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Italija, Sardinija

Sardinija Letovanje 2019

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Rooms „Fronte del Lido“ 3* - Alghero

NOVO U PONUDI – čisto, u blizini plaže, prodavnica, restorana ....

Položaj: novoizgradjene vile se nalaze u Algheru, na svega 150m od peščane plaže, u neposrednoj blizini restorana i prodavnica. Najbliža stanica autobusa koji vozi do starog grada Alghero je udaljena 150m, a najbliži supermarket je udaljen 100m.

Sadržaj: Vile su sastavni deo hotela/residence Europa i ima ih ukupno 7. Nalaze se iza hotela Europa cca 80m. Ključevi za smeštaj se preuzimaju na recepciji hotela Europa. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju.

Smeštaj: ukupno 7 vila. Agencija Fibula u ponudi ima dvokrevetne, trokrevetne sobe i studija pozicionirane u prizemlju, svaka smeštajna jedinica ima zaseban ulaz. 
Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, klima uredjaj, TV, sef (na recepciji hotela Europa, €), Wi Fi, terasa/patio.
Studio se sastoji od spavaće sobe da tri standardna ležaja + kuhinja sa sofom za jednu osobu.

Usluga: noćenje sa doručkom – buffet. Služi se u restoranu hotela EUROPA koji je udaljen oko 80m.

BESPLATNO – klima uredjaj, Wi Fi.
Plaćanje na licu mesta: krevetac NA UPIT uz doplatu, city taxe 1 EUR po osobi po noći.
 

Smene

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa, na dan iplate. NAČIN PLAĆANJA: - Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja; - Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); - Kreditne kartice Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa, 40% od ukupne cene aranžmana odmah, ostatak na 4 rate). - Čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuju deponovanim čekovima građana tako da poslednja rata dospeva najkasnije 15. decembra 2019. godine. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu). - Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

U cenu je uključeno

CENA ARANŽMANA U TABELI UKLJUČUJE: - Avio prevoz na relaciji Beograd–Alghero–Beograd (čarter let, turistička klasa) - dozvoljeni prtljag do 23 kg po osobi i ručni do 8 kg; - Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja; - Transfer grupni od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma na Sardiniji (do hotela Horse Country se organizuje separatni transfer); - Usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji na srpskom (u hotelu Horse Counry predstavnih će obilaziti putnike jednom tokom boravka); - Troškove organizacije putovanja;

U cenu nije uključeno

CENA ARANŽMANA U TABELI NE UKLJUČUJE: - Aerodromske takse 41,5 € (21,42 € BEG taksa, 0,98 € RF taksa, tax Alghero 19,10 €; * SVI PODLEZU PLACANJU TAKSI OSIM DECE ISPOD 2 GODINE - YQ taksu u iznosu od 10€ po putniku (cene takse su podložne promeni) U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja. - Deca do 1,99 god – ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu; - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji); - Obaveznu gradsku komunalnu taksu (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 1 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 2 € po noćenju / po osobi. Deca do 12 godine ne plaćaju taksu. - Troškove organizovanja fakultativnih isleta (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije) - Ostale individualne i nepomenute troškove;

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Sardinija putovanje Sardinija
HOTEL MARMORATA VILLAGE - SANTA TERESA DI GALLURA
Izdvojeno
Sardinija putovanje Sardinija
Corte Rosada Hotel & Spa Porto Conte
Izdvojeno
Sardinija putovanje Sardinija
Horse Country Resort & Spa Arborea
Izdvojeno
Sardinija putovanje Sardinija
Le Palme 4*- Resort & Spa LE DUNE, Badesi Mare
Sardinija putovanje Sardinija
Torreruja Relax Thalasso & Spa 4* sup – Isola Rossa
Sardinija putovanje Sardinija
Cala di Falco Resort 4*sup / Cannigione
Sardinija putovanje Sardinija
Marinedda hotel Thalasso & Spa 5* - Isola Rossa

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete