• FIBULA AIR TRAVEL
  Sardinija
  Porto Conte Alghero
 • Porto Conte Alghero
 • Porto Conte Alghero

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Italija, Sardinija

Sardinija Letovanje 2019

10 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Hotel Porto Conte 4* - Maristella, Porto Conte

 

ODLIČAN HOTEL NA SOPSTVENOJ PLAŽI SA UKLJUČENIM LEŽALJKAMA I SUNCOBRANIMA !! 

Položaj: Hotel Portoconte se nalazi na samoj obali mora, u prekrasnom zalivu Porto Conte, mesto Maristella, na oko 12 km od grada Alghero i oko 11 km od aerodroma Alghero u provinciji Sassari. Regionalni park Porto Conte, nalazi se nadomak hotela i to je područje gde su prirodne sile radile milenijumima, stvarajući pejzaže koji su jedinstveni i neponovljivi.

Sadržaj: Hotel je u obliku potkovice sa centralnom recepcijom, prostranim salonom, kuhinjom, restoranom, barom i širokom terasom koja se proteže prema bazenu i plaži. Izuzetno originalna arhitektura hotela je u velikoj meri u skladu sa lokalnim stilom i poboljšana je jasnim referencama, u smislu linija i boja koje se koriste, u tehnikama izgradnje katalonske i šire mediteranske tradicije. Hotel ima sledeće sadržaje: recepcija, centralni bar, pool bar, restoran, animacija (od juna do početka septembra), usluga perionice / peglanja (uz doplatu, na licu mesta), Wi-Fi internet, TV sala, prodavnica, borova šuma sa igralištem za decu, parking itd. 
Smeštaj: Comfort soba (19m2), može da smesti maksimalno 3 osobe i beba i ima pogled na baštu ili bočni pogled na more i pogled na more (uz doplatu, prilikom prijave za aranžman). Svaka soba ima klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini frižider, kupatilo (tuš), fen za kosu, balkon/terasu.

Usluga: Noćenje sa doručkom – samoposluživanje (izbor više jela na bazi otvorenog bufea). Polupansion - doručak i večera (doručak - izbor više jela na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje,švedski sto / večera je na bazi set menia – izbor 4-5 jela + salate). Pića tokom jela nisu uključena. 
Ljubimci: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. 

Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj plaži u zalivu Porto Conte koja je opremljena ležaljkama i suncobranima. Na peščanoj plaži možete uživati u iznajmljivanju pedalina i kanua (€), u ronjenju itd.

Sport i zabava: Hotel ima otvoreni bazen sa odeljkom za decu, teneski teren uz doplatu (sa reflektorima), mini golf (€), stoni tenis (€) itd.
Preporuka agencije: Hotel PortoConte nalazi se u neverovatnom prirodnom okruženju uz prirodni regionalni park Porto Conte. Ono što definitivno izdvaja hotel je prelepa peščana plaža… 

BESPLATNO
- Ležaljke I suncobrani na plaži kao i pored bazena
- Wi Fi u sobi I zajedničkim prostorijama
- Sef u sobi
- Klima uredjaj u sobi
- Peškiri za plažu uz deposit od 15 EUR koji se vraća na kraju boravka (svaka promena peškira se plaća 3 EUR po peškiru)

Važna informacija:
Deca do 2 god besplatno (nemaju svoj ležaj I nemaju sedište u avionu).
Doplate u agenciji: 1/1 soba 45 EUR po osobi po noći, soba delimičan pogled more 4 EUR po osobi po noći, soba pogled more 8 EUR po osobi po noći, ukoliko je infant četvrta osoba krevetac se plaža 22 eur po noći.
Doplate na licu mesta: city taxe 2 EUR po osobi po noći, ležaljke I suncobrani na plaži su besplatni medjutim ukoliko želite odredjenu poziciju ležaljke na plaži svakog dana plaća se 15 EUR dnevno. 
Legenda: BB – noćenje sa doručkom; HB – polupansion (doručak/večera)

  Smene

  Napomene o ceni

  USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa, na dan iplate. NAČIN PLAĆANJA: - Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja; - Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); - Kreditne kartice Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa, 40% od ukupne cene aranžmana odmah, ostatak na 4 rate). - Čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuju deponovanim čekovima građana tako da poslednja rata dospeva najkasnije 15. decembra 2019. godine. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu). - Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

  U cenu je uključeno

  CENA ARANŽMANA U TABELI UKLJUČUJE: - Avio prevoz na relaciji Beograd–Alghero–Beograd (čarter let, turistička klasa) - dozvoljeni prtljag do 23 kg po osobi i ručni do 8 kg; - Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja; - Transfer grupni od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma na Sardiniji (do hotela Horse Country se organizuje separatni transfer); - Usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji na srpskom (u hotelu Horse Counry predstavnih će obilaziti putnike jednom tokom boravka); - Troškove organizacije putovanja;

  U cenu nije uključeno

  CENA ARANŽMANA U TABELI NE UKLJUČUJE: - Aerodromske takse 41,5 € (21,42 € BEG taksa, 0,98 € RF taksa, tax Alghero 19,10 €; * SVI PODLEZU PLACANJU TAKSI OSIM DECE ISPOD 2 GODINE - YQ taksu u iznosu od 10€ po putniku (cene takse su podložne promeni) U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja. - Deca do 1,99 god – ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu; - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji); - Obaveznu gradsku komunalnu taksu (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 1 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 2 € po noćenju / po osobi. Deca do 12 godine ne plaćaju taksu. - Troškove organizovanja fakultativnih isleta (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije) - Ostale individualne i nepomenute troškove;

  Cena od
  799 eur
  Više detalja
  Ponuda na sajtu agencije

  Povezane ponude

  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  HOTEL MARMORATA VILLAGE - SANTA TERESA DI GALLURA
  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  Corte Rosada Hotel & Spa Porto Conte
  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  Horse Country Resort & Spa Arborea
  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  Le Palme 4*- Resort & Spa LE DUNE, Badesi Mare
  Sardinija putovanje Sardinija
  Torreruja Relax Thalasso & Spa 4* sup – Isola Rossa
  Sardinija putovanje Sardinija
  Cala di Falco Resort 4*sup / Cannigione
  Sardinija putovanje Sardinija
  Marinedda hotel Thalasso & Spa 5* - Isola Rossa

  YUTA - Anketa

  Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
  Letovaćete u?  Sve Yuta ankete