• FIBULA AIR TRAVEL
  Sardinija
  Corte Rosada Hotel & Spa Porto Conte
 • Corte Rosada Hotel & Spa Porto Conte
 • Corte Rosada Hotel & Spa Porto Conte

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Italija, Sardinija

Sardinija Letovanje 2019

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • Polupansion

Program putovanja

Hotel Corte Rosada hotel & SPA 4* - Maristella, Porto Conte

ODLIČAN HOTEL NA SOPSTVENOJ PLAŽI SA UKLJUČENIM LEŽALJKAMA I SUNCOBRANIMA !!   

Položaj: Hotel Corte Rosada 4* okružen je borovom šumom i nudi pogled na Sredozemno more. Centar Algera je udaljen 12 km. Rt Kačija se nalazi na 15 minuta vožnje od hotela. Aerodrom Algero Fertilia je udaljen oko 7 km. Znamenitosti u blizini hotela su: Capo Caccia (oko 6km), Neptune's Grotto (oko 6.2 km) i Mugoni Beach (oko 2.4 km).

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, restoran i kompletno opremljen welness centar (Tursko kupatilo €, sauna €, masaže €). Ljubitelji sporta mogu uživati na teniskom terenu (€), u teretani (€) i u ronilačkom centru (€). Na raspolaganju su takođe jedrenje na dasci i vožnja kanua (€). Hotel ima otvoreni bazen sa delom za decu, wellness i spa (€), teretanu (€), đakuzi itd. Parking u okviru hotela Corte Rosada je besplatan. 
Do grada Alghera saobraća gradski prevoz, cena karte 2,50 EUR po osobi/jedan pravac.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 152 sobe. Sve sobe su uređene u mediteranskom stilu. Standardne sobe (oko19 m²) imaju mini-bar, sef, SAT TV, telefon, klima-uređaj, balkon ili patio, radni sto, Wi-Fi internet, kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Treći ležaj na upit dimenzije 1,70m.

Usluga: Polupansion / doručak i večera – samoposluživanje (izbor više jela na bazi otvorenog bufea). Pića tokom jela nisu uključena. Ručak je mogući po principu a la carte. Doručak se služi svakog jutra u otvorenoj trpezariji. U ručku možete uživati u vrtu iz kojeg se pruža pogled na more.

Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj plaži Maristella u uvali. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu smeštaja.

Napomena: Hotel je samo za odrasle preko 16 godina. Treći ležaj - na upit.
Preporuka agencije: Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 8,7.

BESPLATNO– ležaljke i suncobrani na sopstvenoj plaži kao I pored bazena, Wi Fi u zajedničkim prostorijama I u sobi

  Smene

  Napomene o ceni

  USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa, na dan iplate. NAČIN PLAĆANJA: - Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja; - Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); - Kreditne kartice Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa, 40% od ukupne cene aranžmana odmah, ostatak na 4 rate). - Čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuju deponovanim čekovima građana tako da poslednja rata dospeva najkasnije 15. decembra 2019. godine. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu). - Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

  U cenu je uključeno

  CENA ARANŽMANA U TABELI UKLJUČUJE: - Avio prevoz na relaciji Beograd–Alghero–Beograd (čarter let, turistička klasa) - dozvoljeni prtljag do 23 kg po osobi i ručni do 8 kg; - Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja; - Transfer grupni od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma na Sardiniji (do hotela Horse Country se organizuje separatni transfer); - Usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji na srpskom (u hotelu Horse Counry predstavnih će obilaziti putnike jednom tokom boravka); - Troškove organizacije putovanja;

  U cenu nije uključeno

  CENA ARANŽMANA U TABELI NE UKLJUČUJE: - Aerodromske takse 41,5 € (21,42 € BEG taksa, 0,98 € RF taksa, tax Alghero 19,10 €; * SVI PODLEZU PLACANJU TAKSI OSIM DECE ISPOD 2 GODINE - YQ taksu u iznosu od 10€ po putniku (cene takse su podložne promeni) U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja. - Deca do 1,99 god – ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu; - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji); - Obaveznu gradsku komunalnu taksu (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 1 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 2 € po noćenju / po osobi. Deca do 12 godine ne plaćaju taksu. - Troškove organizovanja fakultativnih isleta (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije) - Ostale individualne i nepomenute troškove;

  Cena od
  899 eur
  Više detalja
  Ponuda na sajtu agencije

  Povezane ponude

  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  HOTEL MARMORATA VILLAGE - SANTA TERESA DI GALLURA
  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  Corte Rosada Hotel & Spa Porto Conte
  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  Horse Country Resort & Spa Arborea
  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  Le Palme 4*- Resort & Spa LE DUNE, Badesi Mare
  Sardinija putovanje Sardinija
  Torreruja Relax Thalasso & Spa 4* sup – Isola Rossa
  Sardinija putovanje Sardinija
  Cala di Falco Resort 4*sup / Cannigione
  Sardinija putovanje Sardinija
  Marinedda hotel Thalasso & Spa 5* - Isola Rossa

  YUTA - Anketa

  Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
  Letovaćete u?  Sve Yuta ankete