• FIBULA AIR TRAVEL
  Sardinija
  Horse Country Resort & Spa Arborea
 • Horse Country Resort & Spa Arborea
 • Horse Country Resort & Spa Arborea

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Italija, Sardinija

Sardinija Letovanje 2019

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • Pun pansion

Program putovanja

Hotel Horse Country Village 4* - Arborea

ODLIČNA PONUDA ZA PORODICE, NA SOPSTVENOJ PLAŽI - Arborea

Položaj: Hotelski kompleks Horse Country Village 4* je smešten u zalivu Oristano. Kompleks se prostire na više desetina hektara borove šume (dominira italijanski “suncobran” bor - Pinus Pinea), kao i brojne botaničke bašte i peščane plaže. Od aerodroma u Algeru je udaljen oko 120 km.

Sadržaj: Recepcija 24h, lobi, tri restorana, pizzeria, tri bara, pab, konjički centar Horse Country (nedaleko od hotela), parking, usluge pranja veša, rent a car, Wi Fi internet u javnim prostorijama, čuvanje dece, frizer. Neke od navedenih usluga se doplaćuju, prema pravilima hotela. Check in je od 15h, check out do 10h.  

Smeštaj: Hotel ima ukupno 315 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 zgrade. Svaka soba (max 4 osobe) ima 2 standardna ležaja i pomoćne ležaje (na rasklapanje ili sofa; pomoćni ležaji su standardne veličine). Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, satelitsku TV, balkon ili terasu, fen, frižider, sef (uz doplatu na licu mesta).

Usluga: All inclusive Light - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru (uz ručak i večeru služi se voda i vino). Za ručak gosti hotela imaju izbor između glavnog restorana i bara na plaži (za ručak u baru na plaži je neophodna najava dan ranije), dok za večeru mogu birati između glavnog restorana i Pizza restorana (za Pizza restoran neophodna je najava dan ranije). Užina i pića između obroka od 10h do 11h i od 16h do 18h prema pravilima hotela (pre podne - kafa, čaj, sokovi, po podne peciva, kolači, kafa, čaj, sokovi) u baru Tropicana (bar na bazenu) i baru Cedro (bar pored info punkta). Lobi bar od 10h do 23h (američka kafa, mleko, sokovi). Bar Cedro od 13h do 23h: voda, američka kafa, sokovi, mleko… Beach bar od 10h do 12h i od 15 do 18h (Beach bar): voda, američka kafa, sokovi, mleko.
Može doći do promene radnog vremena barova.

 

Ljubimci: Dozvoljeni su kućni ljubimci uz prethodnu proveru sa hotelom.

Plaža: Hotel se nalazi na dugoj peščanoj plaži Marina di Arborea (beli kvarcni pesak i azurno kristalno more) koja je opremljena ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava: Hotel ima dva otvorena bazena sa delom za decu, ležaljkama i suncobranima, wellness i spa (uz doplatu, na licu mesta), teniski tereni i teren za mini fudbal, dečije igralište, mini klub za decu od 5 do 11 godina i Junior klub za decu od 12 do 17 godina, animacija, jahanje konja, masaža itd. Sadrzaji koji Vam omogucuju aktivan odmor, klub za decu, klub za tinejdzerski klub, gimnastika u vodi, na plazi ujutru i na bazenu po podne, streljastvo, piano bar and Amphitheatre sa programom, uvece sa igrama

 

 

Preporuka agencije: Horse Country Village je sportski hotel sa 4*. Nalazi se u neverovatnom prirodnom okruženju. Hotel je izuzetno čist i uredan - po najvišim standardima. Za porodice ima više različitih sadržaja tako da se apsolutno uvek može provesti kvalitetan dan na moru. Koncept All inclusive Soft koji nudi hotel bliži je usluzi pun pansion. Ipak u prosečnom izboru i ponudi - nudi se kvalitet  - organski proizvodi sa obližnjih farmi dominiraju u kuhinji hotela Horse Country Village. Ono što definitivno izdvaja hotel je kilometarska plaža, prirodno okruženje borovih suma, mogućnost da letujete na svom “peščanom ostrvu”, kao i činjenica da možete uživati u obilju kvalitetnih sadržaja i u društvu onih koji iznad svega cene more i prirodu…

BESPLATNO – konzumacija vode i točenog vina za vreme obroka.

  Smene

  Napomene o ceni

  USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa, na dan iplate. NAČIN PLAĆANJA: - Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja; - Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); - Kreditne kartice Banca Intesa na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa, 40% od ukupne cene aranžmana odmah, ostatak na 4 rate). - Čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuju deponovanim čekovima građana tako da poslednja rata dospeva najkasnije 15. decembra 2019. godine. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu). - Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

  U cenu je uključeno

  CENA ARANŽMANA U TABELI UKLJUČUJE: - Avio prevoz na relaciji Beograd–Alghero–Beograd (čarter let, turistička klasa) - dozvoljeni prtljag do 23 kg po osobi i ručni do 8 kg; - Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja; - Transfer grupni od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma na Sardiniji (do hotela Horse Country se organizuje separatni transfer); - Usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji na srpskom (u hotelu Horse Counry predstavnih će obilaziti putnike jednom tokom boravka); - Troškove organizacije putovanja;

  U cenu nije uključeno

  CENA ARANŽMANA U TABELI NE UKLJUČUJE: - Aerodromske takse 41,5 € (21,42 € BEG taksa, 0,98 € RF taksa, tax Alghero 19,10 €; * SVI PODLEZU PLACANJU TAKSI OSIM DECE ISPOD 2 GODINE - YQ taksu u iznosu od 10€ po putniku (cene takse su podložne promeni) U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja. - Deca do 1,99 god – ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu; - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (možete kupiti kod nas u agenciji); - Obaveznu gradsku komunalnu taksu (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 1 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 2 € po noćenju / po osobi. Deca do 12 godine ne plaćaju taksu. - Troškove organizovanja fakultativnih isleta (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije) - Ostale individualne i nepomenute troškove;

  Cena od
  935 eur
  Više detalja
  Ponuda na sajtu agencije

  Povezane ponude

  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  HOTEL MARMORATA VILLAGE - SANTA TERESA DI GALLURA
  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  Corte Rosada Hotel & Spa Porto Conte
  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  Horse Country Resort & Spa Arborea
  Izdvojeno
  Sardinija putovanje Sardinija
  Le Palme 4*- Resort & Spa LE DUNE, Badesi Mare
  Sardinija putovanje Sardinija
  Torreruja Relax Thalasso & Spa 4* sup – Isola Rossa
  Sardinija putovanje Sardinija
  Cala di Falco Resort 4*sup / Cannigione
  Sardinija putovanje Sardinija
  Marinedda hotel Thalasso & Spa 5* - Isola Rossa

  YUTA - Anketa

  Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
  Letovaćete u?  Sve Yuta ankete