• BELVI TRAVEL
    Sicilija
    SICILIJA - LETO 2019 - HOTELI
  • SICILIJA - LETO 2019 - HOTELI
  • SICILIJA - LETO 2019 - HOTELI

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BELVI TRAVEL, Italija, Sicilija

Sicilija Letovanje, SICILIJA - LETO 2019 - HOTELI

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

AVIO PREVOZ (poseban čarter let)  BEOGRAD • CATANIA • BEOGRAD
PROGRAM PUTOVANJA: Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan Sicilija: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Sicilije prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

HOTEL:

SICILIJA Hotel Alexander 3*

Smene

23.6. 3.7. 13.7. 23.7. 2.8. 12.8. 22.8. 1.9.

Napomene o ceni

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA: avio – čarter let na relaciji Beograd – Catania – Beograd izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA: aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 43,4€ (aerodrom Beograd – 21,42€, aerodrom Catania – 21€, RF taksa – 0.98€). YQ taksu – 20€ (doplata za gorivo, taksa je podložna promeni). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji. troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.). komunalnu taksu u Đardini Naksosu – za boravak u hotelima sa 3* – 1€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4*- 1,5€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji. Deca do 14 godina ne plaćaju taksu. komunalnu taksu u Letojaniju – za boravak u hotelima sa 3* – 0,5€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4* – 0,8€ po osobi/noći.Plaćanje na recepciji. Deca do 12 godina ne plaćaju taksu. komunalnu taksu u Taormini – za boravak u hot. sa 3*- 2€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji. Deca do 12 god. ne plaćaju taksu. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Cena od
429 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete