• BIG BLUE
    Sicilija
    Sicilija 2019
  • Sicilija 2019
  • Sicilija 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BIG BLUE, Italija, Sicilija

Sicilija Letovanje, Sicilija 2019

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion

Program putovanja

1.dan BEOGRAD-KATANIJA 
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan čarter let do Sicilije. Transfer do izabranog hotela.

2. - 10. dan SICILIJA 
Boravak u izabranom hotelu na bazi usluga iz tabele.

11. dan KATANIJA-BEOGRAD 
Doručak. Napuštanje hotela, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Dolazak u Beograd nakon dva sata leta. Kraj programa

NAPOMENA: Tačno vreme poletanja čarter leta biće poznato dva dana pre polaska. 
 

Smene

11 dana

Napomene o ceni

- Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik banke na dan uplate . Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

-Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Katanija– Beograd čarter letom kompanije Air Serbia, - Hotelske usluge prema programu. - Transfer autobusom od aerodroma do izabranog hotela, u odlasku i povratku, - Uslugu predstavnika i vodiča na srpskom jeziku -Troškove organizacije i pripreme aranžmana.

U cenu nije uključeno

- Aerodromske takse za odrasle i decu od 2-12 godina u ukupnom iznosu od 43,4 EUR ( A/P BEG TAXA 21,42 EUR , RF TAXA 0,98 eur, A/P CTA TAXA 21 EUR). Infanti ne placaju takse u Italiji. Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu. -Doplata za gorivo YQ 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do momenta polaska na put. - Dodatno se plaćaju na recepciji hotela boravišne takse čiji iznos zavisi od mesta u kome se nalazi izabrani hotel. U hotelima koji se nalaze u Djardini Naksosu takse plaćaju svi stariji od 14 godina koje iznose 1 evro po noći po osobi u hotelima sa 3*, a 1.5 evra u hotelima sa 4* i 5*. U hotelima koji se nalaze u Taormini takse plaćaju svi stariji od 12 godina koje iznose 2 evra po noći po osobi u hotelima sa 3*, 3.5 evra u hotelima sa 4* i 5 evra u hotelima sa 5*. U hotelima koji se nalaze u Letojaniju takse plaćaju svi stariji od 12 godina koje iznose 0.5 evra po noći po osobi u hotelima sa 3* i 0.80 evra u hotelima sa 4*. -Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju) -međunarodno zdravstveno osiguranje -fakultativne izlete, -lične troškove i ostale nepomenute usluge pod „Cena putovanja uključuje“

Cena od
551 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete