• ODEON WORLD TRAVEL
    Larnaka
    KIPAR
  • KIPAR
  • KIPAR

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje ODEON WORLD TRAVEL, Kipar, Larnaka

Larnaka Letovanje, KIPAR

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • All inclusive
  • Najam

Program putovanja

Prvi dan

Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan

Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan

Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

 

Smene

Napomene o ceni

VAŽNE NAPOMENE I INFORMACIJE O AVIO PREVOZU: - Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. - Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka, na osnovu čega se formira cena aranžmana - Informacije o ceni avio prevoza su dostupne u agenciji. - Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu i na avio prevozu. - U slučaju individualnog putovanja, u zavisnosti od potreba putnika, program može uključivati jednu ili više izabranih usluga koje nudi Organizator putovanja: smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge za izabrani broj noćenja, avio prevoz kod izabranog avio prevoznika, transfer aerodrom-hotel-aerodrom…) - U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

U cenu je uključeno

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu - organizaciju putovanja i usluge predstavnika - organizacija putovanje

U cenu nije uključeno

- troškovi avio prevoza - transfer aerodrom - hotel - aerodrome - fakultativni izleti na destinaciji - zdravstveno putno osiguranje - osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

Cena od
60 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?