• FIBULA AIR TRAVEL
  Limasol
  HOTEL AMARA BEACH HOTEL-LIMASSOL,Kipar
 • HOTEL AMARA BEACH HOTEL-LIMASSOL,Kipar
 • HOTEL AMARA BEACH HOTEL-LIMASSOL,Kipar

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Kipar, Limasol

Limasol Letovanje, HOTEL AMARA BEACH HOTEL-LIMASSOL,Kipar

7 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Amara Beach Hotel ★★★★★ - Limasol, Kipar

 

Potpuno nov i luksuzan, Amara Beach hotel je savršen izbor za letovanje na Kipru.

Položaj:

Hotel Amara Beach je poslednji hotel iz lanca Stademos koji je početkom 2019. godine otvorio svoja vrata gostima. Hotel se nalazi na severoistočnoj obali, 12 km od centra Limasola, u blizini drevnih ruševina Kraljevine Amatus.

Sadržaj Amara Beach hotela:

Lobby bar, bar pored bazena, glavni bar, bar na krovu, SPA, restorani, bazen, bazen sa slanom vodom, klub za decu od 2 godine uključujući i tinejdžere sa različitim programima i aktivnostima. Sadržaji koji se posebno naplaćuju u skladu sa hotelskim pravilima: 24h sobna usluga, pranje i peglanje veša, rent-a-car, iznajmljivanje bicikli, šoping centri, biznis centar, sale za sastanke.

Smeštaj:

Amara Beach hotel raspolaže sa ukupno 207 soba i apartmana koji nude pogled na more od 180 stepeni.

Svaka soba raspolaže: privatnim balkonom, sefom, mini barom, direktnom telefonskom linijom, delom za sedenje, setom za čaj i kafu, francuskim krevetom ili dva singl ležaja, fenom za kosu, TV sa satelitskim kanalima, Wi-Fi.

Usluga u hotelu Amara Beach 5*:

Noćenje sa doručkom - buffet, samoposluživanje. Kulinarska kultura Kipra podrazumeva upotrebu najsvežijih sezonskih sastojaka u recepte koji se prenose generacijama uz tradicionalni miris, čašu vina i užitak života ostrva. Hotel Amara raspolaže sa sledećim restoranima: Japanskim, Italijanskim, Ribljim.

Sport i zabava:

Klub za decu od 2 godine uključujući i tinejdžere, sa različitim programima i aktivnostima, SPA, bazeni, bazen sa slanom vodom, tereni za golf, iznajmljivanje bicikli, plesna dvorana sa audio-vizuelnom opremom.

  • Deluxe bedroom (44 m2 – max 3 osobe);
  • Deluxe suite (postoje 2 opcije deluxe suite-a: jedna je sa jednom spavaćom sobom i u njoj je moguće smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece; druga opcija je sa dve spavaće sobe u kojoj mogu biti smešene četiri odrasle osobe i dvoje dece);
  • Junior suite (79 m2, jedna spavaća soba sa kupatilom, prostor za dnevni i večernji odmor, kupatilo, balkon, i moguće je smestiti dvoje odraslih i dvoje dece);
  • Duplex suite sa privatnim bazenom (107 m2, apartman na dva nivoa, sa prozorima od poda do plafona, potpuno osvetljen dnevnim svetlom, sa prostranim kupatilom sa dva umivaonika, kadom, tuš kabinom, dvenim boravkom i privatnim bazenom, savršeno za parove);
  • Amara suite (230 m2, ekskluzivan prostor koji odiše udobnošću i luksuzom življenja, dve prostrane spavaće sobe, dnevna soba, trpezarijski deo, jakuzzi, privatan bazen, namenjen maksimalno za 6 osoba);
  • Bungalov sa privatnim bazenom (postoje dve opcije bungalova: jedan je 55 m2 u kompletu sa privatnim bazenom, jednom spavaćom sobom, i u njemu mogu biti smešteni dvoje odraslih i dvoje dece; druga opcija je 123 m2 sa spavaćom sobom, dnevnom sobom, kupatilom, terasom, privatnim bazenom i u njemu mogu biti smešteni dve odrasle osobe i troje dece).

Smene

Smene su iskljucivo na 7 noci, koje krecu od 01.05.2020.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
1521 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?