• MATICO EDUCO TRAVEL
    Antalija
    Antalijska Regija
  • Antalijska Regija
  • Antalijska Regija

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje MATICO EDUCO TRAVEL, Turska, Antalija

Antalija Letovanje, Antalijska Regija

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA TURSKA AIR SERBIA ČARTER LET  7 noćenja BR. 1

INFORMACIJA ZA ARANŽMANE NA LETOVIMA AIR SERBIA na 7NOĆENJA,

ANTALIJSKA REGIJA OBUHVATA HOTELE NA SLEDEĆIM DESTINACIJAMA: ALANJA, KEMER, BELEK, SIDE, LARA. OPISI HOTELA I USLUGA SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA I NALAZE SE U NASTAVKU OVOG PROGRAMA PUTOVANJA.

PROGRAM PUTOVANJA  8 DANA/7 NOĆI SERIJA 1

POLASCI NA 7 NOĆENJA: Maj 30 Jun: 6,13,20,.27 Jul: 4,11,18,25 Avg: 1,8,15,22,29 Septembar: 05,12 i 19

POVRATAK: Jun: 6,13,20,27 Jul: 4,11,18,25 Avg, 1,8,15,22,29, Septembar: 05,12 i 19,26

Dužina boravka: 7 noći

Okvirno vreme  leta: oko 18:30 u odlasku I 22:30 u povratku

1. dan - BEOGRAD  - ANTALIJA - Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju JU 9708.

Predvidjeno poletanje aviona u 05:30 ujutru Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela. Noćenje.
2. do 7. dan ALANJA/KEMER/BELEK/SIDE/LARA - Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka - fakultativni izleti.
8. dan ANTALIJA - BEOGRAD  - Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju predstavnika i prema hotelskim pravilima.. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd kompanijom AIR SERBIA ju 9709 (predvidjeno poletanje u 9:15). Sletanje u Beograd. 

Kraj usluga

 

PROGRAM PUTOVANJA  8 DANA/7 NOĆI SERIJA 2

POLAZAK: Jun 21,28 Jul: 05,12,19,26 Avgust: 02,09,16,23

POVRATAK: Jun 28, Jul: 05,12,19,26 Avgust:02,09,16,23,30

1. dan - BEOGRAD  - ANTALIJA - Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju JU 9708.

Predvidjeno poletanje aviona u 05:30 ujutru Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela. Noćenje.
2. do 7. dan ALANJA/KEMER/BELEK/SIDE/LARA - Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka - fakultativni izleti.
8. dan ANTALIJA - BEOGRAD  - Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju predstavnika i prema hotelskim pravilima.. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd kompanijom AIR SERBIA ju 9709 (predvidjeno poletanje u 9:15). Sletanje u Beograd. 

Kraj usluga

 

PODACI O PREVOZNOM SREDSTVU: Prevoz se vrši na čarter liniji Beograd-Antalija-Beograd, avio kompanije Air Serbia. Uslov za realizaciju putovanja je 140 putnika. Tokom leta putnici će biti posluženi lakim obrokom svojstvenim na čarter letu Air Serbia-e. Let traje 2 sata I 10 minuta. Dozvoljena težina prtljaga 20kg po osobi po koferu, a ručnog prtljaga 7 kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje odredjuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).

Važna napomena za vreme poletanja: Prema obaveštenju i potvrdi avio kompanije Air SERBIA br. J.M. 389/8A od 29.11.2019. zbog najavljenih radova na rekonstrukciji Aerodroma „ Nikola Tesla“, Air SERBIA zadržava pravo promene ugovorenih preliminarnih vremena letova navedenih u programu putovanja. Molimo Vas da ovu činjenicu imate u vidu prilikom rezervacije aranžmana.

 

PODACI O SMEŠTAJU: Sve sobe standardne/superior sa oznakom 1/2 podrazumevaju sobe sa 2 odvojena ili jednim bračnim ležajem I nikako nemaju pogled na more ako to nije naznačeno u cenovniku. Treća odrasla osoba gde je to dozvoljeno koristi pomoćni ležaj na razvlačenje, metalne ili drvene konstrukcije ili sofa na razvlačenje I uživa popust prema pravilima hotela. Deca koja ne plaćaju smeštaj dele krevet sa roditeljima u slučaju dvoje dece u sobi gde su oba deteta besplatna jedno dete koristi pomoćni ležaj a drugo ležaj sa roditeljima sem ako drugačije nije naznačeno u opisu. Samo u family/porodičnim sobama oba deteta imaju pomoćni ležaj u nekim slučajevima I krevet na sprat što je naznačeno u opisu ili cenovniku. Sve sobe su klimatizovane, poseduju kupatilo I sve što je potrebno za prijatan odmor u nastavku programa nalazi se detaljan opis svih Hotela iz naše ponude. Sve standardne sobe obično imaju pogled na ulicu ili na drugi objekat. Na zahtev putnika I uz doplatu može se obezbediti poseban pogled sobe. Maksimalan broj putnika u standardnoj ili superor sobi naznačen je u cenovniku ali ne može da prelazi 3 odrasle osobe. Porodične sobe su konfornije I mogu primiti više putnika ili porodicu. Eco, economy ili promo sobe su obično sobe nižeg kvaliteta I manje kvadrature I po pravilu uvek su jeftinije od standardnih sobe. Ovakve sobe se nekada nalaze I u potkrovlju sa zakošenim tavanicama. Cena jednokrevetne sobe naznačena je u cenovniku tamo gde je moguće rezervisati jednokrevetnu sobu.

USLUGE U HOTELIMA: PP-polu pansion doručak I večera švedski sto. AI –all inclusive prema pravilima hotela ali najosnovnije usluge su doručak/ručak/večera na bazi švedskog stola, bezalkoholna I alkoholna domaća pica služena u plastičnim čašama. UAI ultra all inclusive concept podrazumeva I strana alkoholna I bezalkoholna pića prema pravilima hotela. Od kategorije hotela zavisi da li se piće služi u staklenim čašama za vreme obroka ali oko bazena I na plaži pica se služe u plastičnim čašama. Užine I dodaci na bazenima I plaži definisani su all inclusive konceptom svakog hotela I dostupni su u određeno vreme na određenom mestu. Svaki putnik će uz Ugovor dobiti all inclusive objašnjenje u pismenoj formi.

ULAZAK U SOBE I IZLAZAK IZ SOBA: Ulazak u sobe je posle 14:00 u većini hotela, izlazak iz sobe je poslednjeg dana usluge u 12:00 ili ranije u zavisnosti od transfera I predvidjenog poletanja za Beograd. Prva usluga je ručak poslednja usluga je doručak ako to dozvoljava red letenja.

OPISI OBJEKATA: Opis hotela, sadržaja I soba nalazi se u nastavku programa putovanja, molimo sve putnike da pročitaju sadržaj I usluge hotela pre potpisivanja ugovora sa Organizatorom. Kategorizacija objekata radjena je po pravilima države Turske I ne  može biti osnov za žalbu na osnovu lične procene kategorizacije.

PRODAJNA CENA ARANŽMANA: data je u cenovniku koji je sastavni deo Programa putovanja I podložanj je promenama tokom sezone. Svaki cenovnik obelžen je datumom do kada traje I svakom putniku u okviru datuma cenovnika se garantuje cena programa za uplaćeni iznos aranžmana, osim cene aerodromskih taksi koje su podložene promenama. U slučaju promene datuma ili imena na Ugovoru smatraće se da je Ugovor raskinut I novi Ugovor će se raditi po tada važećem cenovniku. Raskid Ugovra podleže otkaznim troškovima prema Opštim Uslovima Putovanja.

 

Uključeno u cenu

ARANŽMAN OBUHVATA: Avio prevoz-čarter let na relaciji Beograd-Antalija-Beograd, grupne autobuske transfere: aerodrom – hotel – aerodrom, smeštaj u odabranom tipu sobe, 7 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge, usluge predstavnika agencije za vreme boravka na destinaciji, boravišnu taksu, troškove organizacije putovanja i avio takse koje na na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 47.4€ (22.40€ takse aerodroma Nikola Tesla, 15€ taksa aerodroma u Antaliji) i YQ taksu (aviokompanijska doplata za gorivo ) koja na dan objavljivanja programa iznosi 10€ - na dan objavljivanja programa. Takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu. Deca od 0 do 2 godine takse ne plaćaju

 

Nije uključeno u cenu

ARANŽMAN NE OBUHVATA:Međunarodno putno osiguranje, troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom, individualne troškove, ekstra hotelske troškove.

 

 NAČIN PLAĆANJA:

1.Prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana a ostatak duga 20 dana pre započinjanja putovanja

2. Prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana a ostatak duga na jednake rate čekovima građana do 15.10 svakog 15. U mesecu.

3. Na rate platnim karticama Banke Intesa 40% pri rezervaciji I ostatak na jednakih 6 rata.

4. Za putnike koji putuju u septembru I oktobru 40% pri rezervaciji a ostatak na rate do 15.12.deponovanjem čekova za rate koje dospevaju nakon aranžmana

5. Uplatom na račun agencije MATICO EDUCO TRAVEL po fakturi ili na osnovu kredita

6. Administrativnom zabranom gde je potpisan ugovor.

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije a putnik se može odlučiti samo za 1 način plaćanja prilikom potpisivanja Ugovora.

NAČIN PLAĆANJA PO FIRST I LAST MINUTE PONUDAMA

Uplata se vrši 50%-100% u zavisnosti od uslova hotela do doređenog datuma naznačenog u cenovniku.

VAŽNA NAPOMENA:Programom predviđene usluge (polupansion , all inclusive ili ultra all incluusvie) se pružanju od trenutka ulaska putnika u hotel, do trenutka napuštanja hotela -soba, a prema hotelskim pravilima. Spisak usluga allinclusive, čine sastavnideoprograma. Putovanja.Vreme rada klima uređaja, razlikuje se u zavisnosti od hotela I nepodrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja. Pomoćni ležaj u gotovo svim hotelima u Turskoj je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta I lokacije. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola– samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelske objekte. U sobe se po pravilu ulazi prvog dana boravka posle 14.00 časova i napuštaju se do 12.00 časova poslednjeg dana boravka. Svako korišćenje sobe i usluga u hotelu poslednjeg dana aranžmana nakon 12.00h iziskuje dodatna plaćanja, koja se vrše direktno na recepciji hotela. Jedan hotelski dan/noć kao i usluge u istom, svuda u svetu računaju se od 14.00h datuma početka putovanja do 12.00h sledećeg dana aranžmana,bez obzira kada (a u zavisnosti od ugovorene satnice leta i eventualnih zakašnjenja, na koje agencija ne može uticati) gost uđe u

hotel. Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivih okolnosti. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.Obrok u avionu zamenjuje deo usluge u hotelu. Vreme poletanja i sletanja zavisi od raspoloživosti i dozvola avio flote

PASOŠI MORAJU DA VAŽE NAJMANJE 6 MESECI NAKON POVRATKA, MATICO EDUCO TRAVEL NEĆE SNOSITI ODGOVORNOST AKO NA AERODROMU BUDETE VRAĆENI ZBOG VAŽENJA PASOŠA ili NEPLACENIH SUDSKIH TROSKOVA

U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. Objavljene cene važe za gradjane Srbije, a za putnike koji poseduju pasoše drugih država, ove cene ne mogu biti garantovane, a rezervacija se neće smatrati validnom, bez potvrde hotela. Samo  opisi  usluga sadržani u programima putovanja su merodavni, a ne i opis usluga u katalozima – publikacijama  ili na web sajtovima neposrednih pružalaca  usluga kao npr. hotela i dr. koji nisu obuhvaćeni datim programom.

 

FIRST i LAST MINUTE ponude - Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje  svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman  po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

 

U slučaju nedovoljnog broja putnika , po predviđenom minimumu, na jednom od letova u seriji organizator putovanja zadržava pravo da istu seriju letova otkaže najkasnije 5 dana pre početka aranžmana. Broj putnika za realizaciju putovanja je 140.

Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, promene u tarifama prevoznika ili drugim slučajevima koji utiču na cenu putovanja. Za povećanje cene do 10% cene aranžmana, nije potrebna posebna saglasnost putnika.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. PUTNICI koji iz bilo kog razloga (sudske zabrane ili sl) ne mogu otputovati iz zemlje ili budu vraćeni sa aerodroma/graničnog prelaza nemaju pravo na povraćaj novca, tj. postupaće se prema otkaznim troškovima shodno Opštim Uslovima Putovanja. Dužnost je putnika da proveri svoje dospele obaveze prema sudu i zvaničnim institucijama zemlje iz koje putuje i u koju putuje kao i o važenju pasoša i pravilima izlaska i ulaska u stranu zemlju.

NAPOMENA: Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne. Strogo je zabranjeno unošenje i iznošenje hrane i pića u i iz hotelskih objekata. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.Obrok u avionu zamenjuje deo usluge u hotelu. Navedeno vreme poletanja i sletanja je informativnog karaktera, a zavisi od raspoloživosti i dozvola avio flote, i biće tačno poznato 48 sati pred put.Obaveštenje o lokalnom predstavniku ili lokalnoj agenciji, od koje po potrebi može da zatraži pomoć, broju telefona za hitne slučajeve i drugi podaci, biće dostavljeni putnicima u skladu sa zakonom najkasnije pre otpočinjanja turističkog putovanja. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena I važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 72h (ne računajući subotu i nedelju) organizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.

Promena datuma putovanja, imena putnika na Ugovoru kao i promena hotela, smatra se se otkazom putovanja i podleže troškovima otkaza, prema tački. 10 Opštih uslova putovanja agencije Matico Educo Travel-a.

Maloletna lica koja putuju u pratnji jednog roditelja ili samostalno moraju imati saglasnost drugog ili oba roditelja o putovanju da bi prešli granicu. Trudnice do 7. Meseca trudnoće moraju imati potvrdu lekara da mogu putovati avionom,

NAPOMENA:Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja. Putnici će o tačnom vremenu letenja biti obavešteni dva dana pre poletanja aviona kad mogu preuzeti voucher za boravak u agenciji u Ruzveltovoj 4 ili elektronskim putem na e-mail adresu. Avio kompanija ne izdaje karte u avion se ulazi na spisak I vrlo je važno da putnici provere da li su imena na ugovoru tačno napisana I da li odgovaraju imenima I prezimenima na pasošu.

LOKALNI PREDSAVNIK: Partner agencije Matico Educo Travel obezbedjuje predstavnika na srpskom jeziku. Predstavnih će dočekati putnike na aerodromu, propratiti transfer do hotela,  organizovati sastanke prema utvrđenom rasporedu koji će svaki putnik dobiti na dolasku na destinaciju. Predstavnik će biti na raspolaganju klijentima preko vibera i nije dužan je da obilazi goste sem hitnim slučajevima ili jednom u toku boravka ukoliko situacija  nalaže Predstavnik će obavestiti putnike o povratku i organizaciji transfera za svaki hotel kao i dati obaveštenje o polasku na transfer i poletanju aviona.

 

1. UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA I ISTI PREDSTAVLJAJU SASTAVNI DEO UGOVORA O PUTOVANJU.

2. Organizator putovanja: Matico Educo Travel d.o.o., Ruzveltova 4, 11000 Beograd, Licenca Br. OTP 23/2016 od 08.02.2016

3. U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, uz ovaj program Organizator ima depozit u visini od 2500  eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence A20 u visini od 200.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0030/2020 od 28.01.2020  zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 300068832 od 01.01.2020  Akcionarskog društva za osiguranje DDOR NOVI SAD, Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja,kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686,  pisanim putem ili telegramom  na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

Reklamacije se smatraju punovaznim i primaju na licu mesta ( na destinaciji/predstavniku ili ino partneru organizatora/hotelu) u pismenoj formi, ukoliko ne budu otklonjenje tokom boravka iste mozete uputiti na adresu Ruzveltova 4, 11000 Beograd, ili putem e-maila na tatjana@matico.rs, Lice zaduzeno za reklamacije je Tatjana Milivojevic, telefon 011/2413777

Potpisom i prihvatanjem Ugovora dajete saglasnost da, u skladu sa članom 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (‘’Službeni glasnik RS’’, br. 87 od 13. novembra 2018.) (u daljem tekstu: Zakon) koji predviđa pristanak na obradu podataka o ličnosti kao jedan od pravnih osnova obrade iz člana 12. Zakona, date svoj pristanak za obradu podataka o ličnosti, kako bisto mogli blagovremeno da budete kontaktirani, pre svega, u svrhu ostvarivanja  poslovne saradnje sa MATICO EDUCO TRAVEL D.O.O., Beograd-Zvezdara.

Vaši podaci o ličnosti obrađivaće se i koristiti u svrhe koje su predviđene Zakonom kao i Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti Društva MATICO EDUCO TRAVEL D.O.O., Beograd-Zvezdara.

Pozivamo Vas da se upoznate sa našim Aktom o Bezbednosti i Privatnosti Podataka o ličnosti koji možete naći na našem sajtu www.matico.edu.rs kako biste saznali sve o svrhama obrade, o vrsti podataka o ličnosti koje obrađujemo i kako biste bili u mogućnosti da u punom obimu koristite svoja prava predviđena Zakonom.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Matico Educo Travel

Za potvrdu o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju dva dana pred put!

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA-OPIS FAKULTATIVNIH IZLETA MOŽETE DOBITI U AGENCIJI.

MATICO EDUCO TRAVEL nije organizator fakultativnih izleta već lokalna agencija u Turskoj shodno tome Matico Educo Travel neće biti odgovoran za realizaciju izleta niti će primati reklamacije u vezi sa istim.

PROGRAM PUTOVANJA TURSKA AIR SERBIA ČARTER LET 7 NOĆI BR. 1

OD 04.02.2020

MATICO EDUCO TRAVEL DOO

LICENCA 241/2020 KATEGORIJE A20

Smene

POLASCI NA 7 NOĆENJA: Maj 30 Jun: 6,13,20,.27 Jul: 4,11,18,25 Avg: 1,8,15,22,29 Septembar: 05,12 i 19

Napomene o ceni

cene po ranom bukinug uplacuju se od 50-100% prilikom rezervacije

U cenu je uključeno

Avio prevoz, usluga prema cenovniku, aerodromske takse, transfer, predstavnik na destinaciji

U cenu nije uključeno

putno osiguranje, fakultativni izleti

Cena od
395 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete