• BELVI TRAVEL
    Belek
    BELEK, TURSKA, ANTALIJSKA REGIJA - LETO 2020 - HOTEL
  • BELEK, TURSKA, ANTALIJSKA REGIJA - LETO 2020 - HOTEL
  • BELEK, TURSKA, ANTALIJSKA REGIJA - LETO 2020 - HOTEL

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BELVI TRAVEL, Turska, Belek

Belek Letovanje, BELEK, TURSKA, ANTALIJSKA REGIJA - LETO 2020 - HOTEL

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

PAKET ARANŽMAN – AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD • ANTALIJA • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJADan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Belvi Travel u sali za međunarodne odlaske dva sata pre poletanja aviona. Obavezno dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 120 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga počinje noćenjem. 2-10/11.dan: Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje. 11/12.dan (poslednji dan boravka): Usluga se završava večerom prethodnog dana. Transfer do aerodroma u Antaliji. Poletanje aviona za Beograd prema planu letenja. Dolazak u Beograd posle dva sata leta. Kraj usluga.

Smene

12.6. 22.6. 28.6. 2.7. 4.7. 8.7. 12.7. 14.7. 18.7. 22.7. 24.7. 28.7. 1.8. 4.8. 7.8. 11.8. 14.8. 17.8. 21.8. 25.8. 27.8. 31.8. 6.9. 10.9.

Napomene o ceni

Cene aranžmana su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. Čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. Virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA: Avio prevoz (čarter let) na relaciji Beograd – Antalija – Beograd Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišćene zbog fakultativnih izleta. Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku. Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.40 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla, 0.98 evra RF taksa i 15 evra aerodrom Antalija). Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se najkasnije 24 sati pre započinjanja putovanja. Doplata za gorivo YQ taksa 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put. Servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

CENA PAKET ARANŽMANA NE OBUHVATA: Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja možete dobiti u agenciji. Fakultativne izlete, individualne troškove putnika.

Cena od
889 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?