• BELVI TRAVEL
    Kušadasi
    KUŠADASI, TURSKA, EGEJSKA REGIJA - LETO 2020 - HOTEL
  • KUŠADASI, TURSKA, EGEJSKA REGIJA - LETO 2020 - HOTEL
  • KUŠADASI, TURSKA, EGEJSKA REGIJA - LETO 2020 - HOTEL

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BELVI TRAVEL, Turska, Kušadasi

Kušadasi Letovanje, KUŠADASI, TURSKA, EGEJSKA REGIJA - LETO 2020 - HOTEL

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima/video/audio) BEOGRAD • KUŠADASI • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJAPolazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa u 07:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja) i hotelu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela prema programu, povratak iz Kušadasija započinje u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnik putem info tabli, usmeno telefonom ili SMS-om. 13.dandolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

Smene

30.5. 9.6. 19.6. 29.6. 9.7. 19.7. 29.7. 8.8. 18.8. 28.8. 7.9. 17.9.

Napomene o ceni

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

CENA PAKET ARANŽMANA AUTOBUSOM OBUHVATA: autobuski prevoz na relaciji Beograd – Kušadasi – Beograd sa pratiocem grupe izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli troškove prevoza trajektom preko Dardanela (Čanakale) servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa

U cenu nije uključeno

CENA PAKET ARANŽMANA AUTOBUSOM NE OBUHVATA: troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. mogućnost rezervisanja sedišta u prvih pet redova u viskopodnom autobusu ili na donjoj platformi u „double deckeru“ (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta). Doplata je 30 eura po osobi. Cena važi za odrasle i decu. fakultativne programe i izlete. individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.

Cena od
159 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI, TURSKA, EGEJSKA REGIJA - LETO 2020 - HOTEL

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?