• BELVI TRAVEL
  Kušadasi
  KUŠADASI, TURSKA, EGEJSKA REGIJA - LETO 2022 - HOTEL
 • KUŠADASI, TURSKA, EGEJSKA REGIJA - LETO 2022 - HOTEL
 • KUŠADASI, TURSKA, EGEJSKA REGIJA - LETO 2022 - HOTEL

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje BELVI TRAVEL, Turska, Kušadasi

Kušadasi Letovanje, KUŠADASI, TURSKA, EGEJSKA REGIJA - LETO 2022 - HOTEL

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom
 • Polupansion
 • Pun pansion
 • All inclusive
 • Najam

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOMPolazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa u 07:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja) i hotelu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela prema programu, povratak iz Kušadasija započinje u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnik putem info tabli, usmeno telefonom ili SMS-om. 13.dandolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

 

Smene

30,5 09,6 19,6 29,6 09,7 19,7 29,7 08,8 18,8 28,8 07,9 17,9 27,9

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% – 100 % od vrednosti aranžmana (iznos akontacije naznačen je pored svakog hotela u tabeli), a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2022., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% – 100 % od vrednosti aranžmana (iznos akontacije naznačen je pored svakog hotela u tabeli), a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AUTOBUSOM OBUHVATA: autobuski prevoz na relaciji Beograd – Kušadasi – Beograd sa pratiocem grupe izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli troškove prevoza trajektom preko Dardanela (Čanakale) servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA SOPSTVENIM PREVOZOM OBUHVATA: izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa

U cenu nije uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AUTOBUSOM NE OBUHVATA: troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. mogućnost rezervisanja sedišta u prvih pet redova u viskopodnom autobusu ili na donjoj platformi u „double deckeru“ (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta). Doplata je 30 eura po osobi. Cena važi za odrasle i decu. fakultativne programe i izlete. individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično. JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA SOPSTVENIM PREVOZOM NE OBUHVATA: troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. fakultativne programe i izlete. individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.

Cena od
87 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI, TURSKA, EGEJSKA REGIJA - LETO 2022 - HOTEL
Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel Ayma Beach Resort & Spa
Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel Minay Plus
Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Roxx Royal Ex. Santur Hotel
Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel Ozcam 2*
Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel Infinity by Yelken (ex. Imbat)
Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Omer Holiday Resort ( HV1)
Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel Batihan Beach Resort & Spa
Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel Arora
Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Marti Beach Resort
Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel FLORA SUITES
Izdvojeno
Kušadasi putovanje Kušadasi
KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel Melike 2*

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?