• BELVI TRAVEL
    Kušadasi
    KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel Melike 2*
  • KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel Melike 2*
  • KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel Melike 2*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje BELVI TRAVEL, Turska, Kušadasi

Kušadasi Letovanje, KUŠADASI - TURSKA - LETO 2022 - Hotel Melike 2*

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:  Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera za čekiranje u sali za međunarodne odlaske tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let na relaciji Beograd – Bodrum (oko 120 min). Sletanje u Bodrum. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik lokalne agencije. Transfer do izabranog hotela u Kušadasiju. Noćenje. 2-7/10/11.dan: Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje. 8/11/12.dan (poslednji dan boravka): Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 10h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Bodrumu. Poletanje aviona (čarter let) za Beograd prema planu letenja. Dolazak u Beograd posle dva sata leta. KRAJ PROGRAM.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dan pre polaska na putovanje, kao i povratka sa istog.

 JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.

 

PROGRAM PUTOVANJAPolazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa u 07:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja) i hotelu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela prema programu, povratak iz Kušadasija započinje u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnik putem info tabli, usmeno telefonom ili SMS-om. 13.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

 

PROGRAM PUTOVANJA: 1-11.dan: boravak u izabranom terminu (10 noćenja) i hotelu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela prema program.Kraj usluga.

Smene

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2022., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA: • Avio – čarter let na relaciji Beograd – Bodrum – Beograd. • Grupni transferi autobusom od aerodroma u Bodrumu do izabranog hotela u Kušadasiju, u odlasku i povratku. • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.40 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla, 0.98 evra RF taksa i 15 evra aerodrom Bodrum). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska. • Doplatu za gorivo – YQ taksu 20 evra po osobi (za odrasle i decu preko 2 g.). Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja. • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. • Servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa. JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AUTOBUSOM OBUHVATA: • autobuski prevoz na relaciji Beograd – Kušadasi – Beograd sa pratiocem grupe • izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli • troškove prevoza trajektom preko Dardanela (Čanakale) • servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AUTOBUSOM OBUHVATA: • izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli • servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa

U cenu nije uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: • Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID-19. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja možete dobiti u agenciji. • Fakultativne izlete, individualne troškove putnika, troškove testiranja na COVID-19. • Individualni transfer – na upit. JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AUTOBUSOM NE OBUHVATA: • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. • mogućnost rezervisanja sedišta u prvih pet redova u viskopodnom autobusu ili na donjoj platformi u „double deckeru“ (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta). Doplata je 30 eura po osobi. Cena važi za odrasle i decu. • fakultativne programe i izlete. • individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično. JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA SOPSTVENIM PREVOZOM NE OBUHVATA: • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. • fakultativne programe i izlete. • individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.

Cena od
96 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?