• BELVI TRAVEL
    Side
    SIDE, TURSKA, ANTALIJSKA REGIJA - LETO 2019 - HOTELI
  • SIDE, TURSKA, ANTALIJSKA REGIJA - LETO 2019 - HOTELI
  • SIDE, TURSKA, ANTALIJSKA REGIJA - LETO 2019 - HOTELI

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BELVI TRAVEL, Turska, Side

Side Letovanje, SIDE, TURSKA, ANTALIJSKA REGIJA - LETO 2019 - HOTELI

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

PAKET ARANŽMAN – AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD  ANTALIJA  BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJADan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele.Prvi dan: : sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-7/10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 8/11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje iz Antalije prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

HOTEL:

SIDE Sun Beach Park Hotel 4*

Smene

12.6. 19.6. 22.6. 26.6. 2.7. 6.7. 12.7. 16.7. 22.7. 26.7. 1.8. 5.8. 11.8. 15.8. 21.8. 25.8. 31.8. 10.9. 20.9.

Napomene o ceni

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, , rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA: avio – čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd izabrane pansionske usluge (7 ili 10 noćenja) u hotelu prema tabeli troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom na destinaciji servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

CENA PAKET ARANŽMANA NE OBUHVATA: aerodromske takse u ukupnom iznosu od 37,40€ (aerodrom Beograd – 21,42€, aerodrom Antalija – 15€, RF taksa – 0.98€). Aerodromske takse nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska. doplata za gorivo YQ taksa – 20€ (iznos doplate za gorivo je podložan promeni do plaska na put.). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja možete dobiti u agenciji. individualne troškove putnika i fakultativne izlete.

Cena od
519 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete