• ODEON WORLD TRAVEL
    Istanbul
    NOVA GODINA U ISTANBULU | HOTEL 4*
  • NOVA GODINA U ISTANBULU | HOTEL 4*
  • NOVA GODINA U ISTANBULU | HOTEL 4*

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Nova Godina ODEON WORLD TRAVEL, Turska, Istanbul

Istanbul Nova Godina, NOVA GODINA U ISTANBULU | HOTEL 4*

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan (ponedeljak 30.decembar)                           Beograd – Istanbul

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja na liniji KK2628 u 12.15h. Let za Istanbul. Dolazak u Istanbul u 16.00h. Po dolasku u Istanbul transfer do hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2.dan (utorak 31.decembar)                                   Istanbul

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet: krstarenje Bosforom, obilazak Dolmabahče palate, Vaseljenska patrijaršija. Cena izleta je 50€ po osobi za minimum 15 prijavljenih putnika, ulaznice su uključene u cenu. Slobodno veče za individualni doček Nove Godine 2020. Noćenje.

3.dan (sreda 01.januar)                                          Istanbul

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet i klasično razgledanje grada: Hipodrom, Plava Džamija, Aja Sofija, Topkapi palata... Cena izleta je 50€ po osobi za minimum 15 prijavljenih putnika, ulaznice su uključene u cenu. Slobodno veče. Noćenje.

4.dan (četvrtak 02.januar)                                     Istanbul

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. U večernjim časovima postoji mogućnost odlaska na Tursko veče koje se održava na brodu “Orient House Bosphorus”, cena je 45€ po osobi (polazak iz hotela oko 19.30h, muzički i plesni program koji traje od 21.00h do 23.45h u autentičnom orijentalnom ambijentu, cena uključuje: hranu i piće - večera, sokovi, više vrsta kafe, crno i belo vino, kao i program animacije).

5.dan (petak 03.januar)                                          Istanbul – Beograd

Doručak. Nakon doručka organizovan transfer za aerodrom. Let za Beograd na liniji KK2627 u 11.25h. Sletanje u Beograd u 11.15h. Sve satnice navedene u ovom program putovanja su lokalne.

Smene

30.12.2019.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

- Avionski prevoz na relaciji Beograd – Istanbul – Beograd, kompanijom Atlas Global - Aerodromske takse 95€ (na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti) - Transfer aerodrom – hotel – aerodrom - 4 noćenja u izabranom hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom - Usluge predstavnika na srpskom jeziku - Organizaciju putovanja

U cenu nije uključeno

- Putno zdravstveno osiguranje - Fakultativni izleti i ulaznice

Cena od
440 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?