• EGIDA INTERNATIONAL
    Beč
    GRUPNI POLAZAK: Letnja škola nemačkog u Beču (Actilingua Academy)
  • GRUPNI POLAZAK: Letnja škola nemačkog u Beču (Actilingua Academy)
  • GRUPNI POLAZAK: Letnja škola nemačkog u Beču (Actilingua Academy)

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Obrazovni turizam EGIDA INTERNATIONAL, Austrija, Beč

Beč Obrazovni turizam 2019

14 dana
12 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

Actilingua Academy

Uzrast polaznika 11-18 godina

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM

Actilingua Academy osnovana je 1988. godine  i tokom 30 godina podučavanja stekla je svetsku reputaciju zbog široke ponude kurseva nemačkog jezika za sve uzraste. Ističe se po visokom standardu učenja jezika, u kombinaciji sa programom vannastavnih aktivnosti.

Vannastavne aktivnosti – Program obuhvata različite zabavne aktivnosti i druženje sa polaznicima iz celog sveta. Poslepodneva su predviđena za kreativne radionice (dizajn majica, pravljenje razglednica, novina, pravljenje maski, narukvica), sportove (odbojka, fudbal), obilazak grada, muzeja, odlazak u šoping, zabavu u parku i drugo. Prednost grupnog polaska je što će Egidin profesor učenike voditi u dodatne obilaske po izboru dece, organizovati obilaske za nedelju koja je po programu škole slobodan dan itd. U večernjem terminu organizuju se žurke, roštilj, obilazak Beča noću, gledanje filmova, ples i drugo.

Destinacija

Jedna od najstarijih metropola smeštena u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja, Beč je jedno od omiljenih odredišta turista iz celog sveta, pa ga godišnje posete milioni, najviše zbog brojnih kulturno-istorijskih spomenika, palata i raznovrsne kulturne ponude.

U blizini barokne palate i poznatog dvorca Schonbrunn,  sa kojeg se pruža pogled na grad, nalazi se Tiergarten, najstariji zoološki vrt na svetu. Laganom šetnjom od dvorca Belvedere stiže se do muzeja Albertina, a daljim hodom i do najpoznatije religijske građevine – gradske katedrale Sv. Stefana (Stephansdom). Za ljubitelje šopinga, nedaleko je smeštena i šoping zona Mariahilfer Strasse u kojoj ćete pronaći gotovo sve svetske brendove. Vreme obavezno treba odvojiti i za Prater, poznato područje zabave i rekreacije.

Program

Program za učenike od 11 do 18 godina organizuje se u samom centru Beča u prestižnoj privatnoj školi Theresianische Akademie koju je osnovala Marija Terezija. Ovaj prostrani školski kampus nalazi se u centralnom delu Beča, u 4. okrugu (bezirk) na pešačkoj udaljenosti od dvorca Belvedere, botaničke bašte i drugih znamenitosti grada. Školsko imanje sadrži apsolutno sve što je deci neophodno za siguran i zabavan boravak - učionice u kojima se odvija nastava, rezidenciju gde deca spavaju, kantinu i veliki park koji nudi pregršt mogućnosti za sportove.

Prepodne je predviđeno za kurs nemačkog jezika koji obuhvata (20 časova nedeljno). Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština i odvijaju se u internacionalnim grupama. Deca svaki dan imaju po 4 časa dnevno, čas traje 45 minuta. Sva deca rade test jezika radi procene trenutnog nivoa nemačkog jezika i nakon toga se raspoređuju u adekvatne jezičke grupe.

Cena programa: 1735 € + 5400 rsd (45 € za Crnu Goru)

Smeštaj

Smeštaj je u četvorokrevetnim ili šestokrevetnim sobama, u koje se deca raspoređuju  prema polu, a kupatila su spratna i deli ih više polaznika. Ishrana je na bazi punog pansiona i obroci se služe u kantini u kampusu, na bazi švedskog stola. Doručak obuhvata najčešće suhomesnate proizvode, sir i cerealije, pecivo i hleb, uz čaj, kafu ili kakao. Ručak je uvek toplo jelo sa predjelom, glavnim jelom i desertom, izuzev danima kada je organizovana celodnevna ekskurzija i tada je večera toplo jelo. U kampsu je obezbeđen besplatan bežični internet. Po dolasku u kampus deca daju 40 € depozit koji školi služi kao garancija da će voditi računa o ključu i sobi (pred povratak kući depozit se vraća polazniku ako u smeštaju nije ostavljena šteta).  

Nadzor u kampusu škole organizovan je po principu jedan član osoblja škole ActiLingua na desetoro učenika. Da bi se osigurao siguran boravak dece u kampusu, centar ima ceo menadžment tim koji se brine o zdravlju i sigurnosti đaka. Pored toga, vreme sa decom provodi i naš profesor koji vodi računa o njima i tu je za sve što im je potrebno. Kampus je zatvoren i deca ga mogu napustiti uz posebnu najavu ili u pratnji profesora.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora iz Srbije od Beograda,  tokom svih segmenata programa, do povratka u Srbiju.

Smene

30.06-13.07.2019.

Napomene o ceni

Cena: 1735 € + 5400 rsd • Program je rađen na bazi minimum 8 prijavljenih polaznika. • Organizator (škola) zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika promeni cenu ili datum aranžmana ili otkaže putovanje.

U cenu je uključeno

• 20 časova nemačkog nedeljno, • online ulazni test jezika, • ActiLingua sertifikat, • program dnevnih i večernjih vannastavnih aktivnosti, • smeštaj u četvorokrevetnim ili šestokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom, • sva tri obroka u kantini u kampusu, • nadzor osoblja škole, • pratnja profesora.

U cenu nije uključeno

• prevoz od/do Beča (kombi prevoz, polasci iz Beograda, Novog Sada i Subotice, cena povratne karte je 70 €. Učenici iz drugih gradova mogu da se priključe na pomenutim stajalištima). • gradski prevoz po Beču (17.10 € nedeljno), • dodatni program aktivnosti i ulaznice, • opcione ekskurzije – celodnevna ekskurzija i poludnevne eksurzije van Beča, • osiguranje (Egida u ponudi ima Generali međunarodno osiguranje), • lični troškovi i ostali nepomenuti troškovi.

Cena od
1735 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete