• EGIDA INTERNATIONAL
    Limasol
    POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog na Kipru (English in Cyprus)
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog na Kipru (English in Cyprus)
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog na Kipru (English in Cyprus)

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Obrazovni turizam EGIDA INTERNATIONAL, Kipar, Limasol

Limasol Obrazovni turizam, POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog na Kipru (English in Cyprus)

15 dana
14 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

English In Cyprus

Uzrast polaznika 7-17 godina

POLAZAK SA PRATNJOM

Termin programa: 02.08-16.08.2020. 

Program za mlade škole English in Cyprus je veoma zanimljiv za polaznike svih uzrasta, insistira se na druženju i razvijanju osećaja zajedništva specifičnim za kampove za mlade, a tokom celog dana se govori engleski jezik. U okviru hotela u kojem deca borave, kao i u okviru škole, na raspolaganju 24h je osoblje koje ima sertfikat iz prve pomoći, spasioci su na bazenu i na plaži, a ukupan odnos osoblja prema deci je 1:15, što jasno ukazuje na konstantan nadzor i brigu o polaznicima.

DESTINACIJA

Kipar je prelepo ostrvo, treće po veličini u Mediteranu i moderna država sa impresivnom istorijom., bio je britanska kolonija, a 1960. godine stiče nezavisnost, engleski jezik je u širokoj upotrebi i vozi se sa leve strane. Ostrvo ima 326 sunčanih dana godišnje i najčistiju morsku vodu u Evropi, široke i uređene plaže, planine sa izvorima slatke vode i bogatu istoriju sa tragovima grčke, rimske, vizantijske, otomanske i britanske kulture. Ipak, najlepša legenda o ostrvu po kojoj ga i zovu “ostrvo ljubavi” je da je na njemu iz morske pene rođena boginja Afrodita.

Limasol je turistički centar ostrva, odlikuju ga vrhunske plaže, šetališta, šoping zone i velika luka, a grad ima i ostatke bogate istorije Kipra (stara luka, srednjevekovni dvorac, crkve i manastiri). U Limasolu je veliki broj muzeja koja čuvaju istoriju ovog dela Mediterana. Limasol je drugi najveći grad na ostrvu posle Nikozije, a zanimljiva činjenica je da je najjužniji grad Evrope.

VANNASTAVNE AKTIVNOSTI  

Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv program nakon časova za koji je zadužen posvećen tim sastavljen od mladih, motivisanih, talentovanih animatora, a svaki se izdvaja posebnom veštinom (plesači, glumci, sportisti...). Svi su prošli  i dodatnu obuku da bi njihov rad sa decom bio zabavan i bezbedan. Dnevne aktivnosti mogu biti odlasci na različite plaže i akva parkove, aktivnosti u hotelskom bazenu, sportovi na vodi, dok večernje aktivnosti uključuju tradicionalno kipransko veče, zabavu na plaži, disko večeri, karaoke, večeri talenta i drugo.

OBILASCI I IZLETI

Tokom dvonedeljnog boravka učenici će imati 2 celodnevne i 4 poludnevne ekskurzije. U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije uključuju dnevne i večernje obilaske znamenitosti Limasola, krstarenje iz luke u Pafosu, obilazak Nikozije, Larnake, planine Troodos, Ayia Nape, obilaske tradicionalnih kipranskih seoca i mnoge druge.

SMEŠTAJ I ISHRANA su organizovani u aparthotelu Tasiana Star, u turističkom delu Limasola, na pešačkoj udaljenosti od najbližih plaža. Učenici su smešteni u trokrevetne i četvorokrevetne sobe (mini apartman od dve dvokrevetne sobe) sa sopstvenim kupatilom, frižiderom, klima uređajem i balkonom. Hotel ima otvoreni bazen i WiFi internet pristup u svim delovima. Obroci se služe u restoranu hotela, uključen je pun pansion, služi se tradicionalna mediteranska kuhinja. Na dane izleta učenici dobijaju lanč paket za ručak (sendvič, voda, voće, slatki biskvit i grickalice).

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Smene

02.08-16.08.2020.

Napomene o ceni

Cena programa: 1610 €

U cenu je uključeno

Cena uključuje: Registraciju, nastavu u trajanju od 20 časova nedeljno, nastavni materijal, sertifikat škole o pohađanom kursu; Smeštaj u hotelu u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, sa sopstvenim kupatilom i punim pansionom (45 ukupno, 43 u restoranu hotela samoposluživanje i 2 lanč paketa), celodnevne i poludnevne ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti; Povratni transfer od/do aerodroma na Kipru; Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti.

U cenu nije uključeno

Cena ne uključuje: Avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske karte za sve putnike); Putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (Egida sarađuje sa nekoliko kompanija); Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 € do 20 €); Depozit za smeštaj 60 € daje se u hotelu i vraća se na kraju programa ukoliko ne bude oštećenja; Lične troškove putnika.

Cena od
1610 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?