• EGIDA INTERNATIONAL
    St Pauls Bay
    POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog na Malti (Easy School of Languages)
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog na Malti (Easy School of Languages)
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog na Malti (Easy School of Languages)

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Obrazovni turizam EGIDA INTERNATIONAL, Malta, St Pauls Bay

St Pauls Bay Obrazovni turizam, POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog na Malti (Easy School of Languages)

15 dana
14 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

Easy School of Languages - St. Paul's Bay

Uzrast polaznika 11-17 godina

POLAZAK SA PRATNJOM 

Termin programa: 01.08-15.08.2020.

Easy School of Languages je ovaj letnji program za tinejdžere organizovao tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom okruženju, kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku.

OBILASCI I IZLETI se odvijaju pod vođstvom iskusnih tutora i uključuju različite aktivnosti tokom poslepodneva i večeri i celodnevne aktivnosti vikendom. Obilaze se gradovi Malte: St Paul’s Bay, glavni grad Valleta, istorijska prestonica Malte, čuveni grad tišine Mdina, grad Rabat, susedno ostrvo Komino, selo zanatlija Ta’ Qali u kojem se tradicionalno izrađuju predmeti od keramike, stakla, čipke… Redovni su odlasci na peskovite i stenovite plaže, u akva park, šoping, organizuju se večernji roštilji na plaži, a jedan od najzanimljivijih izleta je odlazak u kompleks Popeye Village.

Uveče se organizuju disko zabave, veče filma, karaoke, kvizovi, kuglanje, roštilj… Svakog ponedeljka se organizuje zabava dobrodošlice za nove polaznike, gde se oni upoznaju sa školom, organizatorima, kao i sa već pridošlim polaznicima.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

DESTINACIJA

Malta je mala ostrvska zemlja smeštena u središtu Mediterana, podjednako udaljena od Sicilije i Tunisa. Malteški arhipelag čine tri ostrva, najveće ostrvo je Malta, zatim manje Gozo i nenaseljeno Komino. Mediteranska kultura je dominantna na Malti, ali 150 godina britanskog kolonijalizma je ostavilo trajne uticaje na zemlju i jezik. Engleski je službeni jezik i usvojen je engleski način vožnje levom stranom. Malta ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, autentične proslave i običaje.  

Budžiba (Bugibba) je gradić na severnoj obali ostrva spojen sa mestima St Pauls Bay i Qawra, i zajedno čine jednu od najpopularnijih turističkih zona na Malti. Prednosti lokacije su blizina centralnog trga Buggiba Square sa šoping zonom i kafićima, šetališta uz more Islet Promanade i peščane plaže Bugibba Perched Beach, kao i nacionalni park Salini National Park.

Easy School of Languages je ovaj letnji program za tinejdžere organizovao tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom okruženju, kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku.

NASTAVA

Nastava se održava u jednoj od najmodernijih srednjih škola na Malti, u gradu Mosta, poznatom po crkvi Rotonda sa kupolom koja je treća po veličini na svetu. Školski autobus svaki dan vozi učenike od smeštaja do škole  (udaljenost je 10 minuta) i nakon nastave na aktivnosti i izlete. Nastava podrazumeva 20 časova od po 45 minuta nedeljno, koji se održavaju od ponedeljka do petka od 9 :00 do 12 :30 h. Deca se svrstavaju u internacionalne grupe do 15 polaznika na istom jezičkom nivou.

SMEŠTAJ

Smeštaj i ishrana su u hotelu sa 4*, sobe su trokrevetne i četvorokrevtne, sve imaju privatno kupatilo, klima uređaj i balkon. Hotel ima otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, zatvoreni bazen sa đakuzijem, teretanu, mini market i snek-bar. Lokacija hotela je dobra te je u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, trga.

Ishrana je na bazi punog pansiona, pri čemu je ručak u formi lanč paketa koji učenici preuzimaju u školi, a doručak i večera se služe u restoranu hotela i na bazi su švedskog stola, sa tradicionalnom mediteranskom ishranom. Sobe se čiste jednom nedeljno, a posteljina i peškiri su obezbeđeni.

Smene

01.08-15.08.2020.

Napomene o ceni

Cena programa: 1710 € Plaćanje programa u RS u dinarima (srednji kurs NBS), u RCG u evrima (prodajni kurs CKB); Prijava na program podrazumeva uplatu prve rate u iznosu 400 € i 6700 rsd (60 €), a isplata u potpunosti je do 19.06.2020. Program je rađen na bazi minimum 8 prijavljenih polaznika; Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika otkaže putovanje 30 dana pre početka programa; Program putovanja br. 9/2020 od 14.11.2019.

U cenu je uključeno

Cena uključuje: Registraciju, nastavu u trajanju od 20 časova nedeljno, nastavni materijal, sertifikat škole o pohađanom kursu; Smeštaj u hotelu sa 4* sa punim pansionom (doručak, ručak, večera) u trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama, sa sopstvenim kupatilom i punim pansionom (45 ukupno, 30 u restoranu hotela samoposluživanje i 15 lanč paketa), celodnevne i poludnevne ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti; Povratni transfer od/do aerodroma na Malti; Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti. ·         nastavu u trajanju od 20 časova nedeljno, ·         nastavni materijal,  ·         sertifikat na kraju kursa, ·         smeštaj u hotelu sa 4* sa punim pansionom (doručak, ručak, večera), ·         program poslepodnevnih i večernjih aktivnosti, ·         program ekskurzija i obilazaka uz vodiča, ·         povratni transfer od/do aerodroma na Malti, ·         pratnju profesora.

U cenu nije uključeno

Cena ne uključuje: Avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske karte za sve putnike); Putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (Egida sarađuje sa nekoliko kompanija); Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 € do 20 €); Po dolasku se plaća depozit u iznosu od 50 € koji se vraća po završetku programa, ukoliko nije bilo nikakvih oštećenja u smeštaju; Lične troškove putnika.

Cena od
1710 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?