• EGIDA INTERNATIONAL
    Los Anđeles
    POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Los Anđelesu i Las Vegasu
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Los Anđelesu i Las Vegasu
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Los Anđelesu i Las Vegasu

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Obrazovni turizam EGIDA INTERNATIONAL, Sjedinjene Američke Države, Los Anđeles

Los Anđeles Obrazovni turizam, POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Los Anđelesu i Las Vegasu

14 dana
13 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

Pitzer College

Uzrast polaznika 11-19 godina

POLAZAK SA PRATNJOM

Termin programa: 16.07-29.07.2020.

Pitzer College odlikuju jedinstven pejzaž sa specifičnim rastinjem i veoma moderna arhitektura objekata. Nalazi se u naselju Claremont koji je poznati univerzitetski centar u južnoj Kaliforniji sa 7 koledža i visokih škola. Čitav grad je posvećen sadržajima za studente – restorani, kafei i prodavnice i zelene površine, što ga čini odličnim mestom za boravak u letnjoj školi. Kampus koledža ima savremene rezidencije, otvorene i osvetljene terene za košarku i odbojku i otvoreni bazen.

OBILASCI I EKSKURZIJE  – Program uključuje obilaske popularnih atrakcija Los Anđelesa, ali i muzeje, odlaske na čuvene plaže sa kojih se posmatra zalazak sunca… Neki od obilazaka su: Hollywood and Highland with Walk of Fame, Santa Monica Beach and Pier, The Getty Center: Museum of Fine Art, California Museum of Science: IMAX and Space Shuttle Endeavour, Long Beach: Dockweiler Beach bonfire, LA Live and Staples Center, LA Farmers Market and The Grove. Organizovan je i jedan izlet u San Dijego.

Trodnevni izlet uključuje odlazak u državu Nevada i obilazak Las Vegasa, odlazak u nacionalni park Grand Kanjon, odlazak na arhitektonsko čudo Huverovu branu na reci Kolorado i večeru u gradiću Kingman u državi Arizoni na čuvenom putu Route 66.  U cenu programa uključene su ulaznice za sve pomenute obilaske i atrakcije.

Program aktivnosti u pauzama između predavanja i tokom večeri – sportovi, odlazak na bazen, Hawaiian Luau ExperienceLuau Dinner, Polynesian Dance Show, karaoke, filmske večeri, kvizovi, disko, večeri talenata i drugo.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

DESTINACIJA

Los Anđeles je grad sunca, plaža, izvanrednih parkova, lepe arhitekture, novca, filma, zabave, glamura, etničke raznolikosti, poznatih stanovnika… Los Anđeles je specifičan i po svom položaju –  izlazi na Tihi okean, jedan deo grada se nalazi čak na 1500 m nadmorske visine, a okružuje ga i pustinja. Učenici će tokom programa posetiti neke od najpoznatijih lokaliteta u tri američke države: Kaliforniji, Nevadi i Arizoni.

NASTAVA

Radi se po interaktivnoj metodologiji koju je škola MLA kreirala da kurs učini interesantnim i izazovnim za učenike, program je baziran na komunikativnom pristupu učenju i kombinuje zadatke i teme koji pomažu učeniku u govornim vežbama i prate aktuelna interesovanja mladih.  MLA TASKtime originalne knjige i radne sveske kreirane su za američki i britanski engleski, za nastavu na 5 nivoa znanja. Na kraju programa, učenicima će biti poslat portfolio sa njihovim radovima i oblastima koje su prešli, ocena napretka učenika sa komentarom profesora i predlogom za dalje učenje na osnovu  pokazanog znanja tokom časova. Sertifikat koji će se učenicima dodeliti na završnoj svečanosti sadrži dnevni izveštaj o radu i angažovanju učenika.

SMEŠTAJ

Smeštaj je u rezidenciji na fakultetu, nekoliko klimatizovanih dvokrevetnih soba čini apartman u kojem su zajedničko kupatilo i kuhinja. Obroci se služe u školskoj kantini, doručak je američki sa jajima, prženom slaninom, palačinkama, premazima, krofnama i žitaricama. Za ručak i večeru je velik izbor kuvanih jela, voće i povrće, kao i topli i hladni napitci. Tokom obilazaka, umesto klasičnih lanč paketa učenici dobijaju novac na Viza platnim karticama da kupe obroke u gradu. Na ovaj način imaju mogućnost da probaju lokalne specijalitete ili obroke u klasičnim restoranima brze hrane (Subway, MacDonalds, Wendy’s, Starbucks, Dunkin Donuts, Taco Bells…). Jednu večeru u Las Vegasu će učenici imati u Hard Rock Café-u.

Smene

16.07-29.07.2020.

Napomene o ceni

Cena programa: 3915 $

U cenu je uključeno

Cena uključuje: Registraciju, nastavu i materijal za nastavu, sertifikat škole o pohađanom kursu; Rezidencijalni smeštaj u dvokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom punim pansionom u Los Anđelesu i hotelski smeštaj sa polupansionom u Las Vegasu (34 obroka ukupno, 23 u kantini škole samoposluživanje, 9 obroka u gradu – novac na Viza kartici i 2 večere u restoranima), ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti; Povratni transfer do/od aerodroma u Los Anđelesu; Proces apliciranja i zakazivanje termina za vizu; Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti.

U cenu nije uključeno

Cena ne uključuje: Taksu američkog konzulata za obradu zahteva za vizu (160 $); Avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske karte za sve putnike); Putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (Egida sarađuje sa nekoliko kompanija); Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 $ do 30 $); Depozit za smeštaj daje se u rezidenciji 50 $ i vraća se na kraju programa ako ne nastanu oštećenja; Lične troškove i ostale nepomenute troškove.

Cena od
3915 usd
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?