• EGIDA INTERNATIONAL
    Majami
    POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog - Majami i Orlando
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog - Majami i Orlando
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog - Majami i Orlando

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Obrazovni turizam EGIDA INTERNATIONAL, Sjedinjene Američke Države, Majami

Majami Obrazovni turizam, POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog - Majami i Orlando

15 dana
14 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

Lynn College

Uzrast polaznika 11-19 godina

POLAZAK SA PRATNJOM

Termin programa: 16.07-29.07.2020.

Lynn University na kojem organizacija MLA održava ovaj program nalazi se u mondenskom delu Boca Raton. Kampus univerziteta ima najsavremnije opremljene akademske zgrade i nove, moderne rezidencije, sportske terene za košarku, odbojku i tenis i otvoreni bazen, a lociran je na samo nekoliko minuta od plaža i tržnih centara.

OBILASCI I EKSKURZIJE – Boravak u Majamiju obuhvata izlete i ekskurzije na kojima će polaznici videti sve atrakcije grada i okoline, a izdvajamo samo neke: Miami South Beach, Ocean Drive, Bayside Marketplace, Miami Metromover, Sawgrass Mills Shopping Outlet, Fort Lauderdale Downtown, Los Olas boulevard, Anne Kolb Nature Center, Hollywood Beach & Boardwalk, Miami Wynwood Arts District,  Shopping on Lincoln RoadFlorida Keys,  Key West – Southernmost Point, Duval Street Walking Tour. Jedna celodnevna ekskurzija obuhvata i obilazak prirodnog rezervata i močvare Evergladei obilazak farme aligatora. Kako je bezbednost dece na prvom mestu, za ekskurzije je obezbeđen prevoz u školskim autobusima. U cenu programa uključene su ulaznice za sve pomenute obilaske i atrakcije.

Program se završava posetom Orlandu (3 noćenja) gde će se posetiti svemirski centar NASA Kennedy Space Center i zabavni park Universal Studios.

Za polaznike je organizovan zanimljiv program aktivnosti u pauzama između predavanja i tokom večeri – sportovi, odlazak na bazen, Pirate Experience Day, karaoke, filmske večeri, kvizovi, disko, večeri talenata i slične aktivnosti.

DESTINACIJA

Majami predstavlja jedno od najpopularnijh letovališta na Floridi i drugi je najposećeniji grad u Americi. Nalazi se na samom jugu Floride, između nacionalnog parka Everglades kojeg odlikuju močvare sa aligatorima i zaliva Biskayne Bay. Udaljen oko 380 km od Orlanda koji važi za pravu porodičnu destinaciju, jer se u njegovoj blizini nalaze poznati tematskih parkovi i NASA Kennedy Space Center

NASTAVA

Radi se po interaktivnoj metodologiji koju je škola MLA kreirala da kurs učini interesantnim i izazovnim za učenike, program je baziran na komunikativnom pristupu učenju i kombinuje zadatke i teme koji pomažu učeniku u govornim vežbama i prate aktuelna interesovanja mladih.  MLA TASKtime originalne knjige i radne sveske kreirane su za američki i britanski engleski, za nastavu na 5 nivoa znanja. Na kraju programa, učenicima će biti poslat portfolio sa njihovim radovima i oblastima koje su prešli, ocenu napretka učenika sa komentarom profesora i predlogom za dalje učenje na osnovu  pokazanog znanja tokom časova. Sertifikat koji će se učenicima dodeliti na završnoj svečanosti sadrži dnevni izveštaj o radu i angažovanju učenika.

SMEŠTAJ

Smeštaj je u rezidenciji na fakultetu, u američkom stilu gde nekoliko trokrevetnih soba čini apartman u kojem su zajedničko kupatilo i kuhinja. Sobe su klimatizovane. Obezbeđena je posteljina i peškiri, kao i besplatno pranje veša. Učenici treba da ponesu svoje peškire za plažu. Obroci se služe u školskoj kantini, doručak je američki sa jajima, prženom slaninom, palačinkama, premazima, krofnama i žitaricama. Za ručak i večeru je velik izbor kuvanih jela, voće i povrće, kao i topli i hladni napici su posluženi tokom svih obroka. Kada su učenici u vreme ručka ili večere u obilasku, umesto klasičnih lanč paketa dobijaju novac na Viza platnim karticama da kupe obroke u gradu. Na ovaj način učenici imaju mogućnost da probaju lokalne specijalitete ili obroke u klasičnim restoranima brze hrane (Subway, MacDonalds, Wendy’s, Starbucks, Dunkin Donuts, Taco Bells…). Jednu večeru učenici će imati u Hard Rock Café.

Smene

16.07-29.07.2020.

Napomene o ceni

Cena programa: 3815 $ Plaćanje programa u RS u dinarima (srednji kurs NBS), u RCG u evrima (prodajni kurs CKB); Prijava na program podrazumeva uplatu prve rate u iznosu od 500 $ i 6700 rsd (60 €), a isplata u potpunosti do 01.06.2020. Za građane R. Srbije i R. Crne Gore je neophodna viza za putovanje u SAD, pasoš mora da važi 6 meseci od datuma ulaska u SAD, procedura u konzulatu traje oko 3 radna dana; Program je rađen na bazi minimum 8 prijavljenih polaznika; Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika otkaže putovanje 30 dana pre početka programa; Program putovanja br 14/2020 od 14.11.2019.

U cenu je uključeno

Cena uključuje: Registraciju, nastavu i materijal za nastavu, sertifikat škole o pohađanom kursu Rezidencijalni smeštaj u trokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom i punim pansionom u Majamiju i hotelski smeštaj sa polupansionu u Orlandu (34 obroka ukupno, 23 u kantini škole samoposluživanje, 9 obroka u gradu – novac na viza kartici i 2 večere u restoranima), celodnevne i poludnevne ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti, Povratni transfer do/od aerodroma u Majamiju Proces apliciranja i zakazivanje termina za vizu Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti.

U cenu nije uključeno

Cena ne uključuje: Taksu američkog konzulata za obradu zahteva za vizu (160 $). Avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske karte za sve putnike) Putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (Egida sarađuje sa nekoliko kompanija) Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 $ do 30 $) Depozit za smeštaj daje se u rezidenciji 50$ i vraća se na kraju programa ako ne nastanu oštećenja lične troškove i ostale nepomenute troškove.

Cena od
3815 usd
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Majami putovanje Majami
POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog - Majami i Orlando

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete