• EGIDA INTERNATIONAL
    Njujork
    POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Njujorku (Iona College)
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Njujorku (Iona College)
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Njujorku (Iona College)

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Obrazovni turizam EGIDA INTERNATIONAL, Sjedinjene Američke Države, Njujork

Njujork Obrazovni turizam, POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Njujorku (Iona College)

15 dana
14 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

Iona College

Uzrast polaznika 11-19 godina

POLAZAK SA PRATNJOM

Termin programa: 09.07-23.07.2020.

Iona College na kojem organizacija Plus održava ovaj program se nalazi u gradiću New Rochelle koji pripada široj zoni Njujorka i odlično je povezan sa Menhetnom. Kampus raspolaže sa velikim brojem zelenih površina, između kojih se nalaze nastavni i smeštajni objekti, sportski centar, fudbalski teren, teren za mali fudbal, plesni studio i zatvoreni bazen. Za učenike je obezbeđen bežični internet na celom kampusu. U okviru kampusa i u njegovoj neposrednoj blizini nalaze se tipični američki restorani brze hrane: MacDonald’sDunkin’ DonutsSubway Domino Pizza.

OBILASCI I EKSKURZIJE – Učenicima su obezbeđene VIP ulaznice za obilaske atrakcija Njujorka, što podrazumeva ulazak bez čekanja u redu. Kako je bezbednost dece na prvom mestu, prevoz je u školskim autobusima. Program uključuje celodnevne i poludnevne ekskurzije koje obuhvataju obilaske svih znamenitosti i atrakcija Njujorka: Liberty State ParkEllis IslandStatue of LibertyGround ZeroWorld Trade CenterWall StreetCharging BullBrooklyn BridgeBrooklyn HeightsStrawberry FieldsLincoln CenterColumbus CircleCarnegie HallMadison AvenueThe MetTop of the RockRockefeller CenterFifth AvenueGrand Central TerminalBryant ParkBroadwayTheater DistrictHell’s KitchenHudson River ParkTimes SquareHard Rock CaféHigh Line (Chelsea District)Macy’s Herald SquareNY Penn Station

Za polaznike je organizovan zanimljiv program večernjih aktivnosti – sportovi, karaoke, filmske večeri, kvizovi, disko, večeri talenata i drugo.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

DESTINACIJA

Centar međunarodnih finansija, politike, zabave i kulture – Njujork, jedan od najvećih gradova u svetu. Sedište je muzeja, galerija, međunarodih korporacija, berzi i svih ambasada pri Ujedinjenim nacijama, ali je i simbol mode i glamuroznog života. U gradu Njujork živi 8.175.133 stanovnika, na 800 km², što ga čini najgušće naseljenim gradom u SAD. Na širem gradskom području živi približno 19,8 miliona stanovnika. Činjenica da se u Njujorku govori blizu 800 jezika, svrstava ga na prvo mesto među gradovima u svetu po jezičkoj raznovrsnosti. Spektakularna arhitektura Njujorka možda najbolje oslikava i njegovu etničku raznovrst, svaki kvart predstavlja određenu naciju i vremensku epohu u razvoju grada.

NASTAVA

Program uključuje standardni program engleskog jezika sa 40 časova, za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama od maksimalno 15 polaznika. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština kod đaka, usavršava se gramatika i razvija se rečnik kroz razne nastavne tehnike i projekte u vezi sa za ekskurzijama i sl.

Škola nudi i dva dodatna, opciona programa za učenike koji imaju nivo engleskog jezika B2 ili viši.

United Nations Program pruža učenicima upoznavanje sa radom i misijom ove organizacije – upoznavanje sa temama iz oblasti međunarodnog prava, globalne bezbednosti, ekonomskog razvoja i socijalne jednakosti. Učenici će imati i posetu sedištu ove organizacije.

Wall Street Course – Učenici će se upoznati sa procesima u kojima kompanije kupuju i trguju na međunarodnom tržištu finasija i obrađivati trgovinu akcijama, robom i stranim valutama. Program uključuje i obilazak finansijske ustanove i upoznavanje sa njenim poslovanjem.

SMEŠTAJ

Smeštaj je u studentskim domovima u apartmanima sa kuhinjom, dve dvokrevetne sobe imaju zajedničko kupatilo. Peškiri i posteljina se menjaju jednom nedeljno. Mašine za pranje i sušenje veša (oko 3,5 $) su na svakom spratu. Voda je obezbeđena na filter aparatima širom kapusa. Obroci se služe u školskoj kantini, doručak je američki, sa jajima, prženom slaninom, palačinkama, premazima, krofnama i žitaricama. Za ručak i večeru je velik izbor kuvanih jela, voće i povrće, kao i topli i hladni napici su posluženi tokom svih obroka. Kada su učenici u vreme ručka ili večere u obilasku, dobijaju ili lanč paket (sendvič, voda, voće, slatkiš) ili novac na Viza platnim karticama da kupe obroke u gradu. Jednu večeru učenici će imati u Hard Rock Café.

Smene

09.07-23.07.2020.

Napomene o ceni

Cena programa: 3615 $

U cenu je uključeno

Cena uključuje: Registraciju, nastavu i materijal za nastavu, sertifikat škole o pohađanom kursu; Rezidencijalni smeštaj u dvokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom i punim pansionom (45 ukupno, 36 u kantini škole samoposluživanje, 4 lanč paketa, 4 obroka u gradu, 1 večera u Hard Rock Café), celodnevne i poludnevne ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti; Povratni transfer do/od aerodroma JFK u Njujorku; Proces apliciranja i zakazivanje termina za vizu; Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti.

U cenu nije uključeno

Cena ne uključuje: Opcioni programi United Nations – doplata 220 $ i Wall Street Course – doplata 150 $; Opcioni odlazak na predstavu na Brodvej – cena oko 120 $; Taksu američkog konzulata za obradu zahteva za vizu (160 $); Avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske karte za sve putnike); Putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (Egida sarađuje sa nekoliko kompanija); Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 $ do 30 $); Depozit za smeštaj daje se u rezidenciji 60 $ i vraća se na kraju programa ako ne nastanu oštećenja; lične troškove i ostale nepomenute troškove.

Cena od
3615 usd
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Njujork putovanje Njujork
POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Njujorku (Iona College)

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete