• EGIDA INTERNATIONAL
    London
    POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Londonu (Embassy Summer UCL)
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Londonu (Embassy Summer UCL)
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Londonu (Embassy Summer UCL)

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Obrazovni turizam EGIDA INTERNATIONAL, Velika Britanija, London

London Obrazovni turizam, POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Londonu (Embassy Summer UCL)

15 dana
14 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

Embassy Summer, UCL

Uzrast polaznika 13-17 i 18-21 godina

POLAZAK SA PRATNJOM

Termin programa: 19.07-02.08.2020.

Embassy Summer je organizator ove letnje škole u samom centru Londona (zona I), pri univerzitetu UCL (University College London). Nastava se održava u prostorijama univerziteta, učionice su opremljene po visokim standardima, što i odgovara jednom od najpoznatijih londonskih univerziteta. Specifičnost UCL kampusa je da se fakulteti i smeštajne rezidencije nalaze širom Bloomsbury kvarta u samom srcu Londona – učenici će svakodnevno osetiti puls života ovoga elegantnog dela grada, s obzirom na to da šetaju oko 5 minuta od rezidencije do škole. Lokacija škole je svakako prednost, jer su sve veće atrakcije na pešačkoj udaljenosti.

DESTINACIJA

Od trenutka kad stupite na londonsko tlo, prati vas osećaj da ste u središtu sveta. Sva moć, dostojanstvo, skladni spoj stare viktorijanske i moderne arhitekture, vrhunska moda, kultura, i iznad svega prisustvo kraljevske snage, vide se na svakom koraku i na trenutak i sami postajete deo te lepote. Kao kulturni, finansijski i politički centar, London se konstantno razvija i napreduje, dok istovremeno zadržava svoj šarm prošlih dana. Tradicionalni crni taksi, Tower of London, živopisne ulične prodavnice i pijace, reka Temza, elegantni Covent GardenTate ModernCanary Wharf i Docklands, kao i prostrani Hyde Park, samo su neke od znamenitosti  koje čine London jednim od najuzbudljivijih evropskih gradova i najatraktivnijih turističkih destinacija.

NASTAVA

Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno, a čas traje 45 minuta. Nastava je usmerena ka konverzaciji kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje rečnik. Škola angažuje mlade predavače, koji su obučeni za rad sa strancima i podstiču ih na razgovor i raspravu na engleskom jeziku. Polaznici rade test engleskog jezika, na osnovu kog su svrstani u adekvatnu grupu. Na taj način, jednu grupu čine polaznici iz različitih zemalja, sličnog nivoa znanja i uzrasta.

SMEŠTAJ

Smeštaj je u studentskim rezidencijama koje se nalaze u neposrednoj blizini škole u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama, a kupatilo je zajedničko i postoji nekoliko kupatila na svakom spratu. U sobi se nalaze krevet, radni sto, komoda, orman i umivaonik. Na svakom spratu nalazi se i kuhinja, koja služi i kao prostorija za druženje sa učenicima iz drugih delova sveta. Menjanje posteljine i čišćenje sobe je jednom nedeljno i učenici treba da ponesu sopstvene peškire, a kupatila i zajedničke prostorije se održavaju svakodnevno. Sve rezidencije su pod nadzorom, tako da u njih može ući samo polaznik koji tu i odseda. Polaznici uzrasta do 17 godina i polaznici uzrasta od 18 do 21 godine su smešteni u odvojenim zgradama.

ISHRANA je na bazi punog pansiona, radnim danima obroci se služe u školskoj kantini. Doručak   je kontinentalni sa kroasanom, tostom, slatkim namazima, čajem, kafom i voćem, a za ručak i večeru imaju izbor između tri kuvana jela od kojih je jedno vegeterijansko. Vikendom polaznici dobijaju vrednosne vaučere koje mogu iskoristiti u vodećim restoranima brze hrane i supermarketima. Spisak restorana i supermarketa polaznik dobija po dolasku u školu.

 

Smene

19.07-02.08.2020.

Napomene o ceni

Cena: 1935 £ Plaćanje programa u RS u dinarima (srednji kurs NBS), u RCG u evrima (prodajni kurs CKB); Prijava na program podrazumeva uplatu prve rate u iznosu 350 £ i 6700 rsd (60 €), a isplata u potpunosti je do 19.06.2020. Za građane R. Srbije i R. Crne Gore je neophodna viza za putovanje u V. Britaniju, pasoš mora da važi 6 meseci nakon datuma povratka, procedura u konzulatu traje oko 15 radnih dana; Program je rađen na bazi minimum 8 prijavljenih polaznika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika otkaže putovanje 30 dana pre početka programa; Program putovanja br. 5/2020 od 14.11.2019.

U cenu je uključeno

Cena uključuje: Registraciju, nastavu i materijal za nastavu, sertifikat škole o pohađanom kursu; Rezidencijalni smeštaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom i punim pansionom (45 ukupno, 33 u kantini škole samoposluživanje i 12 na vrednosnim vaučerima), celodnevne i poludnevne ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti; Povratni transfer do/od aerodroma Heathrow u Londonu; Proces apliciranja i zakazivanje termina za vizu; Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti. registraciju, nastavu i materijal za nastavu, sertifikat na kraju kursa, rezidencijalni smeštaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom i punim pansionom, jednu celodnevnu ekskurziju van Londona (Oksford, Kembridž, Brajton…) i pet obilazaka Londona nedeljno, rekreativne aktivnosti, dve disko večeri i ostale večernje aktivnosti, povratni transfer do/od aerodroma Heathrow u Londonu i pratnju profesora.

U cenu nije uključeno

Cena ne uključuje: Taksu britanskog konzulata za obradu zahteva za vizu (112 -120 €); Avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske karte za sve putnike); Putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (Egida sarađuje sa nekoliko kompanija); Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 £ do 30 £); Pri dolasku u rezidenciju se daje depozit od 40 £, koji se polaznicima vraća na kraju programa u slučaju da nema oštećenja u smeštaju; Lične troškove putnika.

Cena od
1935 gbp
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?