• EGIDA INTERNATIONAL
    London
    POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Londonu (Embassy Summer- Docklands Campus)
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Londonu (Embassy Summer- Docklands Campus)
  • POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Londonu (Embassy Summer- Docklands Campus)

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Obrazovni turizam EGIDA INTERNATIONAL, Velika Britanija, London

London Obrazovni turizam, POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Londonu (Embassy Summer- Docklands Campus)

15 dana
14 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

Embassy Summer- Docklands campus

Uzrast polaznika 11-17 godina

POLAZAK SA PRATNJOM

Termin programa: 05.07-19.07.2020. 

Embassy Summer je priznat kao vodeći organizator programa učenja engleskog jezika za decu, omladinu i odrasle. Ovaj letnji kamp organizuju na University East London  i jednom od njegovih najmodernijih kampusa – Doklands kampusu lociranom u 3. zoni Londona sa spektakularnim pogledom na Temzu i grad. Prednost kampusa je zato što je zatvoren za prolaznike, a u okviru njega se nalaze smeštajni kapaciteti, nastavna zgrada sa učionicama, kantine, biblioteka, ali i banka, mnogobrojni kafei, restorani i knjižare, teretana na otvorenom i košarkaški tereni. Učenici imaju sigurnu, modernu i podsticajnu sredinu za učenje.  Ovaj moderni centar idealan je za polaznike koji žele da imaju komfor zatvorenog kampusa i smeštaja višeg standarda.

OBILASCI I EKSKURZIJE – Vannastavni program  učenicima će omogućiti da se upoznaju sa čuvenim znamenitostima poput British Museum, Covent Garden, Camden Town, London Eye, Oxford StreetWestfield Shopping Centre i mnogih drugih tradicionalno upisanih na turističke mape Londona. Profesori koji putuju sa decom se stalno trude da ih podsećaju da primete i osete i druge aspekte grada kao što je kontrast između buke i gužve metroa i tišine i spokoja parkova i vode ih na mesta koja deca žele da posete (fudbalski stadioni, čuvene buvlje pijace…). Svako veče su organizovana druženja u školi (kvizovi, gledanje filmova, žurke, društvene igre).

Iako često kada se pomisli na Veliku Britaniju, prva asocijacija je London što je veoma nepravedno prema ovoj izuzetnoj državi. Svake subote, polaznici programa odlaze na celodnevni izlet van Londona. Najčešći izleti su u Brajton, britansko najčuvenije letovalište na obalama Lamanša i univerzitetski grad Kembridž.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

DESTINACIJA

Boravak u Londonu nije samo odlična prilika da se unapredi znanje engleskog jezika, nego i da se upozna jedan izuzetan grad. Londonium je rimsko naselje osnovano na teritoriji današnjeg Londona u I veku nove ere, a 2000 godina kasnije u gradu živi 9 miliona ljudi, koji govore 300 jezika, a godišnje ga poseti 65 miliona turista. Od istorijskih ikona kao što je Tower of London do skorijih fenomena poput umetnice Adel, London je čudo čovečanstva sa beskonačnim nizom atrakcija i simbola koji obeležavaju različite faze njegove bogate istorije. O Londonu se može čitati, ali ovaj grad se jedino može doživeti boravkom u njemu.

NASTAVA

Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno, a čas traje 45 minuta. Nastava je usmerena ka konverzaciji kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje rečnik. Škola angažuje mlade predavače, koji su obučeni za rad sa strancima i podstiču ih na razgovor i raspravu na engleskom jeziku. Polaznici rade test engleskog jezika, na osnovu kog su svrstani u adekvatnu grupu. Na taj način, jednu grupu čine polaznici iz različitih zemalja, sličnog nivoa znanja i uzrasta.

SMEŠTAJ

Polaznici su smešteni u jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. U jednom rezidencijalnom bloku 4 do 6 soba dele kuhinju i zajedničku prostoriju, dok u drugim rezidencijama ne postoji zajednička kuhinja već svaka soba ima mali frižider i rešo. U sobi se nalaze krevet, radni sto, police, komoda sa fiokama i orman. Sve rezidencije su pod nadzorom, tako da u njih može ući samo osoba koja tu i odseda. Bezbednost polaznika osiguravaju i redovne kontrole protivpožarnog sistema. Menjanje posteljine i čišćenje sobe je jednom nedeljno, učenici treba da ponesu sopstvene peškire. Od dodatnih usluga, u okviru kampusa su: aparati sa sokovima, grickalicama i čokoladicama i prostor u kojem su mašina za uslužno pranje i sušenje veša.

ISHRANA je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) i služi se u kantini škole. Doručak je kontinentalni sa kroasanom, tostom, slatkim namazima, čajem, kafom i voćem, a petkom se služi tradicionalni engleski doručak (pasulj, kobasica, pržena slanina, grilovani paradajz, jaja). Za ručak i večeru učenici mogu da biraju između tri kuvana jela, jedno je uvek vegeterijansko, dok se za večeru služi i halal opcija. Danima kada se ide na celodvne izlete učenici dobijaju lanč pakete.

Smene

05.07-19.07.2020. 

Napomene o ceni

Cena programa:  1885 £ i Plaćanje programa u RS u dinarima (srednji kurs NBS), u RCG u evrima (prodajni kurs CKB); Prijava na program podrazumeva uplatu prve rate u iznosu 350 £ i 6700 rsd (60 €), a isplata u potpunosti je do 05.06.2020. Za građane R. Srbije i R. Crne Gore je neophodna viza za putovanje u V. Britaniju, pasoš mora da važi 6 meseci nakon datuma povratka, procedura u konzulatu traje oko 15 radnih dana; Program je rađen na bazi minimum 8 prijavljenih polaznika; Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika otkaže putovanje 30 dana pre početka programa; Program putovanja br. 6/2020 od 14.11.2019.

U cenu je uključeno

Cena uključuje: Registraciju, nastavu i materijal za nastavu, sertifikat škole o pohađanom kursu; Rezidencijalni smeštaj u jednokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom i punim pansionom (45 ukupno, 43 u kantini škole samoposluživanje i 2 lanč paketa), celodnevne i poludnevne ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti; Povratni transfer do/od aerodroma Heathrow u Londonu; Proces apliciranja i zakazivanje termina za vizu; Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti.

U cenu nije uključeno

Cena ne uključuje: Taksu britanskog konzulata za obradu zahteva za vizu (112 -120 €); Avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske karte za sve putnike); Putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (Egida sarađuje sa nekoliko kompanija); Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 £ do 30 £); Depozit za smeštaj 30 £, daje se pri ulasku u rezidenciju i vraća na kraju programa, u slučaju da nema oštećenja u smeštaju; Lične troškove putnika

Cena od
1885 gbp
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
London putovanje London
POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Londonu (Embassy Summer UCL)
Izdvojeno
London putovanje London
POLAZAK SA PRATNJOM: Letnja škola engleskog u Londonu (Embassy Summer- Docklands Campus)

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?