• PRESTIGE EDUCATION
    London
    Kursevi jezika u inostranstvu
  • Kursevi jezika u inostranstvu
  • Kursevi jezika u inostranstvu

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Obrazovni turizam PRESTIGE EDUCATION, Velika Britanija, London

London Obrazovni turizam, Kursevi jezika u inostranstvu

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Ako želite što brže da savladate neki strani jezik ili da unapredite postojeći nivo znanja, otputujte u zemlju gde je željeni jezik maternji. Sve vreme boravka snalazite se isključivo na njihovom jeziku. Nema boljeg načina za učenje jezika od ovog.

U zavisnosti od jezika koji želite da učite birate i destinaciju gde se taj jezik izvorno govori. Nikako ne savetujemo da učite npr. engleski jezik u Španiji. Kada je npr. engleski jezik u pitanju, Velika Britanija je svakako prvi izbor sa aspekta kvaliteta učenja jezika, ali ako želite da uz nastavu odete i na letovanje, onda je bolja opcija Malta iako kvalitet jezika tamo nije na visokom nivou kao u Engleskoj. Svaka destinacija ima svoje specifičnosti.

Kursevi se dele u tri kategorije.

KURSEVI ZA ODRASLE
Kada je učenje jezika u pitanju, gornja starosna granica ne postoji. Donja je 16 godina. Birate destinaciju, školu, kurs, a vreme van nastave provodite onako kako želite. Možete ići na vannastavne aktivnosti koje organizuje škola, a možete slobodno vreme osmisliti i sami ili sa drugim polaznicima iz škole. Na kurs idete u periodu koji Vama odgovara, u toku cele godine. Takođe i dužinu boravka prilagođavate sebi i svojim potrebama. Mi ne savetujemo odlazak kraći od dve nedelje kako biste mogli da ostvarite ozbiljniji napredak i kako bi putovanje bilo isplativo (trošak avio karte, a često i vize).

KAMPOVI ZA MLADE
Mladi uzrasta od 10-19 godina mogu provesti vrlo kreativno i korisno leto ili zimski raspust. Družeći se sa vršnjacima iz celog sveta stiču novo iskustvo i usavršavaju znanje stranog jezika. Pored časova koji su savremeno osmišljeni, ima puno aktivnosti (sport, umetnost…), a odlazi se i na ekskurzije. Potpuno su bezbedni jer sve vreme neko brine o njima. 

POSLOVNI KURSEVI
Motiv za stručne kurseve je napredak u karijeri. Ti kursevi su osmišljeni za gotovo sve oblasti: pravo, medicinu, biznis, turizam… Prednost je i povezivanje sa kolegama iz drugih krajeva sveta. 

Smene

U toku cele godine.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

Kurs, smeštaj, ishrana

U cenu nije uključeno

Prevoz

Cena od
500 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
London putovanje London
Kursevi jezika u inostranstvu

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?