• BIG BLUE
    Prag
    Prag 1. maj
  • Prag 1. maj
  • Prag 1. maj

Prolećna putovanja BIG BLUE, Češka Republika, Prag

Prag Prolećna putovanja 2019

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan (01.05.2019.) BEOGRAD – PRAG
Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla"  ispred šaltera BigBlue-a u 04:50 časova. Redovni let (let JU610) za Prag kompanijom Air Serbia u 06:50 časova. Sletanje u Prag u 09:00 časova. Po završetku aerodromskih formalnosti polazak na panoramsko i pešačko razgledanje grada: Praškog dvorca na Hradčanima, panorama Stare kraljevske palate, Belvederea (letnja rezidencija) i Nove kraljevske palate. Poseta katedrali Svetog Vita. Nastavak razgledanja pored kule Daliborke. Šetnja Malom Stranom i prelazak preko najstarijeg gradskog mosta - Karlovog mosta koji povezuje dva dela grada. Most krasi čak 30 statua religijske tematike među kojima je najpoznatija statua svetog Jana Nepomuka. Šetnja Karlovom ulicom i Starim Mestom, prolazak kroz Jevrejsku četvrt. Obilazak se završava na Starogradskom trgu sa panoramom Većnice, Tinske crkve i astronomskog sata koji je ujedno i simbol Praga.Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.    

2. dan (02.05.2019.) PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske. Uveče mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u tradicionalnu pivnicu sa specijalnim programom (Cena 45€). Noćenje.

3. dan (03.05.2019.) PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilakse ili celodnevni fakultativni izlet za Karlove Vari, carsku banju koju je pre više od šest vekova osnovao car Karlo IV, sastajalište evropske aristokratije i kulturne elite, poznate po svojih 12 lekovitih termalnih izvora i čudesnoj arhitekturi. Panoramski obilazak  mesta. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. (Cena izleta sa ručkom: 60 €) Noćenje.

4. dan (04.05.2019.) PRAG 
Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilakse ili fakultativni poludnevni izlet za srednjevekovni dvorac Karlštajn, koji je car Karlo IV izgradio u gotskom stilu još u XIV veku kao trezor za svoje dragocenosti. Posebno je čuvena kapela u tornju, u kojoj se čuva kolekcija od 129 gotskih slika neprocenjive vrednosti, zbog čega je i ovaj dvorac ušao pod zaštitu UNESCO-a. Povratak u Prag. (Cena izleta: 55 €). U večernjim časovimaa moguće organizovanje fakultativne vožnje brodom po Vltavi. Prilika da se otkriju lepote Praga i njegovih mostova sa reke. Večera u ugodnom ambijentu dok prekrasno osvetljene obale sa velikim brojem istorijskih spomenika lagano promiču. (Cena krstarenja po Vltavi: 35 €) Noćenje.

5. dan (05.05.2019.)  PRAG – BEOGRAD 
Doručak. Napuštanje soba i odjavljivanje iz hotela. Slobodan dan za individualna razgledanja do transfera na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u 20:35 časova  (let JU615). Sletanje u Beograd u 22:30 časova. Kraj programa.

Smene

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

U cenu je uključeno

U cenu putovanja je uračunato : Prevoz redovnom linijom Air Serbia na relaciji Beograd-Prag-Beograd, ručni prtljag (1 torba do 8kg, dimenzija 40x20x55cm) kao i jedna torba predatog prtljaga do 23kg, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelu kategorije 4* na bazi noćenja sa doručkom, panoramsko razgledanje Praga, usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji i troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse u iznosu od 112,40 evra (od toga EUR 68.00YQ ne podležu refundaciji i takse EUR 0.98RF, 16.72RS, 0.22RS, 4.48LG, 22.00CZ podležu refundaciji), plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Aik Banke na dan uplate, dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete (plaćaju se na licu mesta), međunarodno putno osiguranje.

Cena od
349 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete