• VIVA TRAVEL
    Barselona
    Barselona, 4 dana - Avion
  • Barselona, 4 dana - Avion
  • Barselona, 4 dana - Avion

Prolećna putovanja VIVA TRAVEL, Španija, Barselona

Barselona Prolećna putovanja 2019

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan  BEOGRAD - BARSELONA
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Direktan let za Barselonu. sa kompanijom AirSerbia . Sletanje na aerodrom u Barseloni (vreme leta ispod tabele). Dolazak u Barselonu. Odlazak na panoramski obilazak grada: katedrala Sagrada Familia delo genijalnog arhitekte Antonija Gaudija, vožnja najdužom gradskom avenijom Diagonal, Placa Espanya, Nacionalna palata, brdo Montjuic, odakle se pruža izvanredan pogled na grad, Placa Catalunya odakle polazi jedan od najlepših bulevara u Barseloni-Passeig de Gracia u kome se nalazi čuvena Gaudijeva građevina La Pedrera i Casa Batllo, pešačka zona La Rambla, gotičko sedište Barri Gotic, Porto Olimpico, Barceloneta.  Smeštaj u hotel. Noćenje.

 2.dan BARSELONA – GERONA – FIGUERAS – BARSELONA
Doručak
. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta-Gerona i Figueras uz obilazak muzeja Salvadora Dalija. Polazak za Geronu, grad koji se nalazi u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, koje su nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju iz rimskog perioda. Kule su pretvorene u vidikovac i sa njih se pruža predivan pogled na okolinu. Obilazak grada: šetnja starim gradskim jezgrom, obilazak jevrejske četvrti, gotske katedrale. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa. Poseta muzeju Salvadora Dalija koji je jedinstven u svetu po svojoj neobičnoj postavci i fascinantnim eksponatima. Muzej je smešten u porodičnoj palati, a muzejsku postavku je postavio  lično Dali. Nakon obilaska povratak u Barselonu. Noćenje.  

3.dan BARSELONA – TIBIDABO – PARK GUELI – PUEBLO ESPANJOL – BARSELONA
Doručak
. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta-Tibidabo, Park Gueli i Pueblo Espanjol (špansko selo). Odlazak do vidikovca Tibidabo sa koga se pruža prelep pogled na Barselonu. Panoramski obilazak crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Nakon obilaska polazak za Park Gueli. Poseta čarobnom parku koji je delo arhitekte Antonija Gaudija i koji se nalazi pod UNESCO zaštitom. Odlazak u etno selo Pablo Espanjol koje je nastalo 30-ih godina 20.veka kao deo projekta koji je trebao da prikaže raznolikost arhitekture sela Španije. Povratak u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na flamenko veče. Flamenko-fantastičan šou flamenko igrača i gitariste uz piće. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan BARSELONA  - BEOGRAD
Doručak
. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom. Let za Beograd sa kompanijom Air Serbia. Dolazak u Beograd. (Kraj usluga)               

 

Smene

12.10 – 15.10.2019 26.10 – 29.10.2019 02.11 – 05.11.2019

Napomene o ceni

Cena aranžmana su po osobi, plaćanje u više mesečnih rata. SPECIJALNE PONUDE!

U cenu je uključeno

• povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Barselona -Beograd kompanijom Air Serbia • smeštaj u Barseloni (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/1, 1/2 i 1/2+1 sobama • Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Barseloni prema programu • Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku • Troškove organizacije putovanja • Usluge pratioca grupe • Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

U cenu nije uključeno

• troškove aerodromskih taksi 112 € (aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama) • individualno međunarodno zdravstveno osiguranje • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA • ulaznice i fakultativne izlete • Individualne troškove putnika

Cena od
329 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Barselona putovanje Barselona
Španija - Francuska - Italija, 10 dana - Autobus

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete